Blake Livelyn ja Ryan Reynoldsin suhde syvenee

Lähipiiristä huhutaan puoli vuotta seurustelleen Blake Livelyn ja Ryan Reynoldsin etsivän yhteistä kotia.

Gossip Girl -tähti Blake Lively, 24, ja näyttelijä Ryan Reynolds, 35, nyt noin puoli vuotta. Lähipiiristä kerrottiin Us Weekly -lehdelle, että pari haluaa muuttaa yhteen ja on etsinyt taloa eri puolilta Amerikan etelärannikolla sijaitsevaa Connecticutia. Sieltä Livelyn olisi helppo kulkea Gossip Girlin kuvauksiin New Yorkiin. Green Lantern -elokuvaa tähdittänyt pari on nähty myös kiertelemässä yhdessä sisustusliikkeitä.

– He ovat etsineet taloa eri puolilta Connecticutia. Ryan käytännöllisesti katsoen asuu jo hänen (Lively) kanssaan, lähde kertoo.

– Blake ja Ryan haluaisivat asua, niin paljon kuin mahdollista, kuin tavallinen pari. Heistä on mukava päästä kaupungin ulkopuolelle ja ottaa rauhallisemmin, toinen lähde lisää.

Blake Lively ehti tapailla viisi kuukautta näyttelijä Leonardo DiCapriota, mutta pari erosi syyskuussa 2011. Reynolds laittoi Los Angelesissa sijaitsevan kotinsa myyntiin helmikuussa – kodin, joka oli hänen ja ex-vaimo Scarlett Johanssonin. Pari erosi ennen kolmevuotishääpäiväänsä.

Lue myös:

MTV3/Helmi

Lähteet: Usmagazine.com, Dailymail.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat