Blake Livelyn ja Ryan Reynoldsin ensimmäinen yhteinen joulu

Blake Lively ja Ryan Reynolds ovat aloittaneet joulunvieton ajoissa. Pariskunta matkusti yhdessä Kanadaan, missä he juhlivat joulua yhdessä Reynoldsin perheen kanssa.

Näyttelijäpariskunta Ryan Reynolds ja Blake Lively matkustivat Kanadaan joulunviettoon Reynoldsin perheen luokse, uutisoi Contactmusic.com

Rakastavaiset ovat tapailleet toisiaan lokakuusta lähtien, mutta eivät vielä ole julkistaneet suhdettaan. Molemmilla on takanaan lukuisia lyhyitä suhteita ja Reynoldsilla lisäksi mönkään mennyt avioliitto Scarlett Johanssonin kanssa.

– Heistä tuli hyviä ystäviä yhteisen elokuvan kuvauksissa. Molemmat ovat sinkkuja ja kokeilevat suhdetta. He näkevät toisiaan satunnaisesta, kertoo lähde.

Vuoden aikana Reynolds on yhdistetty moniin Hollywood-kaunottariin, muun muassa Sandra Bullockiin. Komistus on itse vitsaillut, ettei mitenkään ole ehtinyt tapailla kaikkia huhuttuja naisia.

– Tällä hetkellä minulla on menossa villi treffailuvaihe – ainakin huhujen perusteella. Jopa äitini on ymmällään. Kukaan mies ei ole niin tehokas, että voisi käydä niin monta naista läpi niin lyhyessä ajassa kuin minun on huhuttu, Reynolds on sanonut.

MTV3/Helmi

Lähde: Contactmusic.com

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja