Bemari, Audi vai Mersu – mikä on saksalaisista suosituin? Yksi on ylitse muiden

Jos automerkkien suosiota halutaan määritellä niihin liittyvien Google-hakujen perusteella, on kiistaton voittaja löytynyt.

Vuonna 2017 saksalaiskolmikosta BMW, Audi ja Mercedes-Benz, googlattiin kaikkein eniten BMW:tä. Müncheniläismerkkiin liittyvistä hauista kaikkein kovimmassa nousussa olivat "BMW Z4 2017", "BMW X1 2017" ja "BMW M5 2017".

BMW oli ykkönen niin maailmanlaajuisesti kuin myös kotimaassaan. Saksassa haettiin hieman yllättäen vanhempia malleja, sillä kaikkein googlatuin BMW oli vanha 3-sarjalainen, E46.

Audi ja Mersu kävivät kakkostilasta tiukkaa taistelua, mutta niskan päälle pääsi lopulta Audi. Euroopassa Audi oli ykkönen ainoastaan Puolassa, Mercedes-Benz puolestaan Turkissa, Albaniassa sekä Bosnia ja Hertsegovinassa.

Suomessa, BMW:tä googlattiin kaikkein eniten Pohjois-Pohjanmaalla. Audin googlaajia oli eniten Lapissa ja Mercedes-Benzin Kainuussa.

Lähde: BimmerToday, Google Trends

***

1:39

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja