Behm muistaa edelleen erään voittopuheensa Emma-gaalassa: "Se virhe, minkä tein…"

Behm muistaa edelleen erään voittopuheensa Emma-gaalassa: ”Se virhe, minkä tein…” 5:55
Behm ei mielellään muistele voittopuheitaan Emma-gaalassa - tämä puhe on silti edelleen mielessä

Behm on voittanut urallaan kahdeksan Emmaa.

Laulaja Behm kahmi kuusi ehdokkuutta Emma-gaalassa, joka järjestetään 17. helmikuuta. Vuonna 2021 Behm voitti Emma-gaalassa peräti seitsemän patsasta.

Behm on pitänyt useita voittopuheita, mutta hän ei ole katsonut niitä jälkeenpäin. Behm naurahtaa aluksi, että ei halua edes muistella puheitaan ja lopulta kertoo, mitä kävi vuoden 2021 Emma-gaalassa.

– Siinä kävi niin, että olin yhden gaalapuheen kirjoittanut, missä kiitin kaikkia. Pidin sen ensimmäisenä ja se virhe, minkä tein oli se, että pidin sen etkoilla. Sehän näytettiin vasta puolessa välissä gaalaa. 

– Minun ensimmäinen televisiossa näytetty gaalapuheeni oli se, että minä en kirjoittanut puhetta, kun katsoin Harry Potteria.  

Yllä olevalla videolla Behm kertoo, mikä uuden levyn kappaleista syntyi kaikista helpoiten.

Behm jää vuoden alussa pienelle tauolle ja sen aikana hän tekee uutta musiikkia. Vaikka Behm on jo valloittanut Suomen musiikkikentän, hänellä ei ole tavoitteita kansainvälisille markkinoille.

– Minusta tuntuu, että jätän sen muille. Olen viehtynyt melankoliasta ja tiedän, että Suomi on melankoliassa möyryävä kansa. Minusta tuntuu, että täällä on paikkani. 

Kulunut vuosi on ollut Behmille tunteiden vuoristorataa. Behmiä kohtasi suuri suru, kun hänen ex-miehensä kirjailija Miki Liukkonen menehtyi heinäkuun alussa. Ex-miehensä kuoleman jälkeen Behm perui useamman keikan ja teki koskettavan paluun lavoille elokuun alussa. 

– Tämä on ollut hirveä vuosi, mutta tässä on ollut myös paljon hyvää. Toivon, että ensi vuosi olisi tosi ihana ja tsemppiä siihen vuoteen kaikille. 

Lue myös:

    Uusimmat