Beats and Styles tekee paluun! Vuosituhannen alun hittinimeltä uusi single ja musiikkivideo

Beats and Stylesin Alimo kertoo lokkiteemaisen muiston 1:07

Muun muassa Dynamite-hitistä muistettava Beats and Styles palaa yhden alkuperäisjäsenen ja muuten uusiutuneen kokoonpanon voimin.

Vuonna 2000 perustettu dancepop-kokoonpano Beats and Styles julkaisi tänään 14. kesäkuuta paluusinglen ja -musiikkivideon. Still Alive -single on ensimmäinen uusi virallinen Beats and Styles -julkaisu sitten vuoden 2009 Schizosonics-albumin ja levyn singlejulkaisujen.

Alun perin DJ Alimon ja DJ Controlin muodostama duo on nykyään pääasiassa Alimon eli Asmo Soivion ympärille muodostunut yhtye, vaikka myös Los Angelesissa asuva toinen perustajajäsen DJ Control eli Jaakko Manninenkin tiedotteen mukaan "tekee hommia Beats and Styles -sateenvarjon alla".

– Pähkinänkuoressa tilanne on se, että Alimo on kerännyt yhteen bändin, jonka kanssa nyt tehdään musaa ihan taas tosissaan, tiedotteessa todetaan.

Uudessa Beats and Styles -kokoonpanossa vaikuttavat Alimon lisäksi muun muassa metalliyhtye Ajattarasta tuttu rumpali Rainer Tuomikanto, kitaristit Shiegeki Tamura ja Markku Metsola sekä basisti Yoshiki Tamura.

Beats and Styles julkaisi vuosina 2001–2009 kuusi studioalbumia, joista ensimmäisen tosin Alimo & Control -nimellä. Kokoonpanon suurimpia hittejä ovat olleet Apulanta-solisti Toni Wirtasen kanssa tehty Dynamite sekä Michael Monroen kanssa levytetty Renegades.

Katso artikkelin alussa videoklippi, jolla DJ Alimo kertoo hauskan muiston Beats and Stylesin menestysvuosilta.

Katso alla myös Beats and Stylesin uunituore Still Alive -musiikkivideo!


Lue myös:

    Uusimmat