BBQ Kalkkunakebab

4 annosta
Valmistusaika: 35min.

Ainesosat:

  • Marinadiin:
  • 100 ml Kikkoman makeaa soijakastiketta
  • 100 ml ketsuppia
  • 25 g ruskeaa sokeria
  • 1 rkl Worcestershire kastiketta
  • 1tl chilijauhetta
  • 1tl jauhettua inkivääriä
  • Kebabeihin:
  • 500 g kalkkunafilettä paloiteltuna
  • 16-20 kpl chipolata makkaraa tai pikkunakkia
  • 1 punainen paprika
  • 1 keltainen paprika
  • 1 vihreä paprika (paprikat paloiteltuna noin 2cm kokoisiksi paloiksi)
  • puutikkuja

Valmistus:

Sekoita keskenään isossa kulhossa kaikki marinadi ainekset. Lisää kalkkunanpalat ja pikkumakkarat/nakit ja anna marinoitua 1-2 tuntia. Liota puutikkuja vedessä puolisen tuntia, jotteivat ne tartu kiinni tai syty palamaan.

Laita puutikkuihin vuorotellen kalkkunaa, makkaraa ja paprikoita. Paista kebabit grillissä tai uunissa välillä käännellen kunnes kalkkuna ruskistunut.

Tarjoile lämpimän leivän ja perunasalaatin kera.

Lue myös:

    Uusimmat