Baywatch-tähti myi talonsa – Englantiin muutto edessä?

Näyttelijä David Hasselhoffin ylellinen kartano on myyty sen oltua puoli vuotta markkinoilla.

America's Got Talent -ohjelman tuomarinakin nähty David Hasselhoff on saanyt myytyä Kaliforniassa sijaitsevan ökykartanonsa. ABC Newsin mukaan viime vuoden lopulla myyntiin laitetusta kartanosta pyydettiin alunperin 2,9 miljoonaa euroa, mutta tähti tyytyi lopulta 2,7 miljoonaan euroon.

Omistajaa vaihtanut kartano sijaitsee Encinon kukkuloilla reilun puolen hehtaarin tontilla. Hasselhoff on omistanut kartanon vuodesta 1996 ja se sijaitsee vain 48 kilometrin päästä Malibun rannoilta, jossa kuvattiin miehen hittisarjaa Baywatch.

Vuonna 1988 rakennetussa kartanossa on neljä makuuhuonetta, viisi kylpyhuonetta, nukkumatilat kotiapulaiselle, kaksikerroksinen olohuone, kirjasto, gourmet-keittiö, mediahuone sekä näyttelijän itsensä rakennuttama baari. Baari on kunnianosoitus miehen menestykselle kuuluisassa hengenpelastajasarjassa ja baarista löytyvätkin Hasselhoffille myönnetyt palkinnot sekä kuvia Baywatch-sarjan ajoilta. Baari kuitenkin muuttui tähdelle tarpeettomaksi, kun mies lopetti juomisen käytyään ensin hyvinkin julkista kamppailua alkoholia vastaan.

Pihalta löytyvät uima-allas, poreamme, tenniskenttä kuin kaksi vierastaloakin, joissa kummassakin on makuuhuoneet, kylpyhuoneet ja keittiöt.

Brittienkin Talent-ohjelmaa tuomaroinut Hasselhoff on kertonut toivovansa muuttoa Englannin Cotswoldsiin tyttöystävänsä Hayley Robertsin kanssa.


LUE MYÖS:


Hannakaisa Taskinen/Jokakoti.fi

Lähde: dailymail.co.uk

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat