Bataattikeitto ja vuohenjuustokremi 19.11.1999

Vieraana Suomen Kokkimaajoukkueen kapteeni Pekka Terävä ja jäsen Marko Laine 2 rkl oliiviöljyä
1/2 tuore chilipaprika
4 kpl (50g) salottisipulia
3 isoa (n700 g) bataattia
1 l vettä tai kanalientä
1 tl sokeria
2 tl suolaa
Kuori ja pilko sipulit ja bataatit. Kuumenna teräskattila ja öljy. Lisää sipulisilppu ja kuullota hetki. Lisää bataattikuutiot ja jatka kuullottamista. Lisää pituussuuntaan halkaistu (poista siemenet veitsenkärjellä) chili ja neste ja anna kiehua 25-35 minuuttia kunnes bataatit ovat kypsiä. Soseuta ja mausta. Tarjoa vuohenjuustokreemin kanssa.

Vuohenjuustokremi


100 g kuoretonta vuohenjuustoa
1/3 dl kuohukermaa
vähän valkosipulia murskattuna
suolaa
valkopipputia

Vatkaa aineet tasaiseksi kreemiksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja