Mainos

Bataattikeitto ja vuohenjuustokremi 19.11.1999

Vieraana Suomen Kokkimaajoukkueen kapteeni Pekka Terävä ja jäsen Marko Laine 2 rkl oliiviöljyä
1/2 tuore chilipaprika
4 kpl (50g) salottisipulia
3 isoa (n700 g) bataattia
1 l vettä tai kanalientä
1 tl sokeria
2 tl suolaa
Kuori ja pilko sipulit ja bataatit. Kuumenna teräskattila ja öljy. Lisää sipulisilppu ja kuullota hetki. Lisää bataattikuutiot ja jatka kuullottamista. Lisää pituussuuntaan halkaistu (poista siemenet veitsenkärjellä) chili ja neste ja anna kiehua 25-35 minuuttia kunnes bataatit ovat kypsiä. Soseuta ja mausta. Tarjoa vuohenjuustokreemin kanssa.

Vuohenjuustokremi


100 g kuoretonta vuohenjuustoa
1/3 dl kuohukermaa
vähän valkosipulia murskattuna
suolaa
valkopipputia

Vatkaa aineet tasaiseksi kreemiksi.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.