Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Julkaisupäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta ja kehitys
  • Jaakko Hietanen
    Head of Digital Development
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • Makuja
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
MTV Uutiset on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita
  • Julkisen sanan neuvosto (JSN)
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Bataatti-lihakeitto

Bataattikeitto
BataattikeittoMTV3
Julkaistu 21.02.2008 12:54(Päivitetty 28.05.2008 09:56)
  • lihaliemi
  • kypsää keittolihaa
  • 1 bataatti
  • 1 tl harissaa
  • 1 tlk punaisia kidneypapuja
  • 2 valkosipulinkynttä ohuiksi viipaloituina
  • lehtipersiljaa
  • tarjoiluun sitruunalohkoja ja creme fraichea

Ota keittoliha työlaudalle ja revi se syiden pituussuunnassa paloiksi. Leikkaa pisimpiä paloja hieman pienemmäksi. Kuori ja leikkaa bataatti noin 2 x 2cm kuutioiksi. Kuumenna kattilassa ruokalusikallinen oliiviöljyä ja lisää siihen harissa, valkosipuli ja bataattikuutiot. Pehmennä kuutioita hetken ja lisää lihaliemi ja lihat. Kuumenna keitto kattilassa kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa vettä, jos liemi on liian vahvaa. Tarkista myös suolan ja harissan maku. Lisää huuhdellut kidneypavut ja anna kiehua. Kun bataatit ovat kypsiä, lisää joukkoon silputtu persilja ja tarjoa sitruunan ja creme fraichen, sekä hyvän leivän kera.

Resepti: Meri-Tuuli Lindström

Lisää aiheesta:

Inhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroonYleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättääTekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."Karjalanpiirakoita, muikkukukkoa ja omenalörtsyjä – Linnan juhlien tarjoilut julki!
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 19:08
    Silmäsairaudet

    Inhottavasta silmäongelmasta ei kostutustipoilla pääse eroon

  • 18:15
    Kuohuviini

    Yleellisen samppanjapullon historia yllättää: "Ei voi kätkeä pommia"

  • 17:15
    Juomat

    Kuinka kauan avattu glögi säilyy? Vastaus saattaa yllättää

  • 14:32
    Joulu

    Tekokuusi vai aito kuusi? "Aidon kuusen kritiikki kohdistuu siihen, että se palvelee vain lyhyen aikaa"

  • 11:59
    Liikenneturvallisuus

    Näin sumuvaloja pitää oikeasti käyttää – "Valitettavan usein näkee..."