Mainos

Bataatti-lihakeitto

  • lihaliemi
  • kypsää keittolihaa
  • 1 bataatti
  • 1 tl harissaa
  • 1 tlk punaisia kidneypapuja
  • 2 valkosipulinkynttä ohuiksi viipaloituina
  • lehtipersiljaa
  • tarjoiluun sitruunalohkoja ja creme fraichea

Ota keittoliha työlaudalle ja revi se syiden pituussuunnassa paloiksi. Leikkaa pisimpiä paloja hieman pienemmäksi. Kuori ja leikkaa bataatti noin 2 x 2cm kuutioiksi. Kuumenna kattilassa ruokalusikallinen oliiviöljyä ja lisää siihen harissa, valkosipuli ja bataattikuutiot. Pehmennä kuutioita hetken ja lisää lihaliemi ja lihat. Kuumenna keitto kattilassa kiehuvaksi ja lisää tarvittaessa vettä, jos liemi on liian vahvaa. Tarkista myös suolan ja harissan maku. Lisää huuhdellut kidneypavut ja anna kiehua. Kun bataatit ovat kypsiä, lisää joukkoon silputtu persilja ja tarjoa sitruunan ja creme fraichen, sekä hyvän leivän kera.

Resepti: Meri-Tuuli Lindström

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.