Basilikamarinoidut silakat

  • 600 g pieniä silakkafileitä
  • basilikaa
  • Marinadi:
  • 1,5 dl hunaja-omenaviinietikkaa
  • 1/2 dl oliiviöljyä
  • 2 tl suolaa
  • 1 tl sitruunapippuria
  • basilikasilppua

Nylje silakkafileet. Sekoita marinadin ainekset. Kaada se silakoille, niin että ne peittyvät kunnolla. Anna olla peitettynä jääkaapissa vuorokausi. Sekoittele joskus, niin että kaikki fileet marinoituvat.

Siivilöi marinadi pois. Ripottele silakkafileille vielä silputtua basilikaa. Tarjoa keitettyjen perunoiden ja mustan leivän kanssa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja