Barcelonaa koeteltiin kiistanalaisella tasoitusmaalilla – ratkaisuosumassa "tsägää", Lionel Messiltä historiallinen temppu

Slavia Praha ehti jo järkyttää FC Barcelonaa jalkapallon Mestarien liigassa kiistanalaisella tasoitusmaalilla, mutta katalonialaisjätti kairasi ottelusta lopulta 2–1-vierasvoiton.

Mestarien liiga suorana C Morella!

C More näyttää suorana lähetyksenä joka ikisen Mestarien liigan, Eurooppa-liigan ja La Ligan ottelun.

C Moren sivulle pääset tästä

Barcelona siirtyi jo kolmannella peliminuutilla johtoon, kun Lionel Messi tuikkasi pallon Arthurin lyhytsyötöstä tyylipuhtaasti maaliin. Messi teki samalla historiaa: hän on nyt ensimmäinen pelaaja, joka on onnistunut maalinteossa 15 peräkkäisellä Mestarien liiga -kaudella.

Slavian painostus tuotti toisen jakson alussa tulosta maalin muodossa, joskin osuma oli kyseenalainen. Pallo näytti tv-kuvan perusteella ottaneen Slavian Lukas Masopustin käteen, kun hän otti keskityspallon hyökkäyskolmanneksella haltuunsa. Masopust jatkoi pelivälineen Jan Borilille, joka tuikkasi kuulan rysään.

Barcelona kuittasi kuitenkin vain seitsemän minuutin päästä, ja tällä kertaa onni oli katalonialaisten puolella. Lionel Messi keskitti pallon vapaapotkusta maalille, ja Luis Suarez suti pelivälinettä päätyviivan tuntumassa. Pallo pomppasi onnekkaasti Slavia Prahan hyökkääjästä Peter Olayinkasta omaan maaliin.

– Onni on joskus ansaittava. Hirveä tsägähän tuossa käy. Slavian oma pelaaja sen ohjaa maaliin. Suarez lähtee vain kääntämään palloa päätyviivalta maalin eteen, jos joku siitä pääsisi tuikkaamaan. Tällä kertaa meni näin, C Moren asiantuntija Antti Niemi analysoi.

Barcelona johtaa F-lohkoa seitsemällä pisteellä. Lohkon toisessa ottelussa tänä iltana Inter voitti Borussia Dortmundin 2–0 ja nousi saksalaisten rinnalle neljään pinnaan. Slavia on jumbona yhdellä pisteellä.