Barbra Streisand julkaisi sisustusoppaan

Laulajalegenda Barbra Streisand on tuonut julkisuuteen myös toisen intohimonsa: sisustamisen. Erikoisessa kodissa asuvan diivan oma tyyli on varsin omintakeinen.

Barbra Streisand on julkaissut kirjan My Passion for Design, jossa hän opastaa lukijoita sisustuksen saloihin. Tähden oma koti on kuin aikuisten nukkekoti, sillä tyyli on vahvan romanttinen ja tyttömäinen.

Laulajalegenda asustaa jenkkityylisen ladon malliin rakennetussa talossa, johon kuuluu myös kolme lisärakennusta. Omien sanojensa mukaan Barbra on aina rakastanut latoja, koska ne ovat niin amerikkalaisia.

Pihalta löytyy myös muun muassa ankkalampi, oma ruusutarha ja kanoja. Mitään ei ole valittu sattumanvaraisesti, sillä jopa pihalammen kalat sopivat talon värimaailmaan.

– Rakennukset ovat punaisia, ja niissä on ripaus mustaa ja valkoista, joten myös kalojen on oltava mustavalkoisia - vai mitä?, Streisand naureskeli vastikään Oprahin haastattelussa.

Barbralle sisustaminen on yhtä antoisaa kuin elokuvan tekeminen. Huoneet on sisustettu vaaleanpunaisen, sinisen ja punaisen eri sävyillä, eikä kukkakuoseissa ole säästelty. Hän kuitenkin haluaa, että yhdestä huoneesta löytyy vain yhtä väriä kerrallaan.

– En halua kotiini liikaa värejä tai printtejä, sillä silloin ne eivät toimi keskenään, hän kertoo Oprahin haastattelussa.

Osa tuoreen kirjan tuotosta lahjoitetaan naisten sydän- ja verisuonitautien tutkimukseen.

Lähde: Oprah.com

(MTV3)

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja