Bactosan -testiryhmä valittu

Helmen Bactosan -testiryhmään valittiin yli 16-vuotiaita naisia kokeilemaan Bactosan-voidetta, joka on luonnollinen ja tehokas apu sekä nuorten että aikuisten finneihin sekä muihin ihon epäpuhtauksiin.

Bactosan-voide on luonnollinen apu iho-ongelmiin. Voiteen teho perustuu maitohappobakteereista eristettyyn Lactopad antibakteeriseen peptidiin.

Valitsimme testiryhmään 20 yli 16-vuotiasta kokeilemaan Bactosan-voiteen tehoa. Testiaika on neljä viikkoa, jonka jälkeen ryhmäläiset raportoivat kokemuksistaan Helmessä.

Näin ryhmäläiset perustelivat, miksi juuri heidät tulisi valita kokeilemaan tuotteita:

Nainen, 18:

"Olen kärsinyt ihon epäpuhtauksista jo neljänneltä luokalta asti ja nyt alkaa pinna mennä. En haluaisi kuitenkaan vielä mennä ihon puhdistukseen, vaan haluaisin kokeilla erilaisia tuotteita, ja tämä kuulosti hyvältä."

Nainen, 20:

"Olen 20-vuotias nainen ja olen vuosia kärsinyt oireilevasta ihosta. Mikään testaamani tuote ei ole auttanut ihoni epäpuhtauksiin."

Nainen, 27:

"Murkkuiässä sain pahan aknen, söin siihen mm Roacutan-kuurin. Se auttoikin hyvin. Nyttemmin on alkanut ilmestyä ikäviä finnejä silloin tällöin kasvoihin ja selkäänkin jotka paranevat hitaasti."

Nainen, 30:

"Ihoni on iästäni huolimatta välillä kuin pahimpina teinivuosina ja kuivanakin siihen ilmestyy ikäviä näppyjä. Olisikohan tästä tuotteesta apua?"

Nainen, 35:

"Minulla on ns. aikuisen epäpuhdas iho, ei antiboottihoitoa vaativa, mutta iho kukkii ajoittain edelleen lähes samalla tavalla kuin 20 vuotta sitten. Huolellisesta ihonhoidosta ja kymmenien eri tuotteiden kokeilemisesta huolimatta mikään tuote ei ole tuntunut toimivan."

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Hankintatukku, Shutterstock

Lue myös:

    Uusimmat