Baby Burnin pudotus sketsihahmokilpailusta sai aikaan Putous-yleisössä vahvoja reaktioita: "Tuli oikein itku ja suru nyt"

Sketsihahmo: Baby Burn 2:31
Videolta näet Baby Burnin viimeiseksi jääneen juonen vanhempiaan vastaan.

Linda Wiklundin sketsihahmon Baby Burnin putoaminen Putouksen sketsihahmokilpailusta sai aikaan kyyneliä studioyleisössä.

Lauantaina 17. helmikuuta Putouksen  viidennen suoran lähetyksen päätteeksi yksi sketsihahmoista joutui jälleen hyvästelemään ohjelman, ja tällä kertaa vuorossa oli näyttelijä Linda Wiklundin  hahmo Baby Burn. 

– Baby jatkaa elämäänsä sitten siellä äidin ja isin kanssa, hänen pitää nyt varmaan saada vähän nukkua ja sulatella isoja uutisia mitä tänään tuli. Hän voi oikein hyvin, Wiklund kertoi MTV Uutisille suoran lähetyksen jälkeen. 

Wiklundin mukaan sketsihahmo meni selkeästi suoraan lasten sydämiin kauden aikana. 

– Tänäänkin kun useamman kerran kävi piipahtamassa tuolla, niin yleisön joukossa istui useita, joiden kylteissä luki jotain Babysta. Tytöt ovat tuoneet omia Baby Born -nukkejaan mukaan, ja jollekin tuli oikein itku ja suru nyt, kun Baby tippui. 

Näyttelijä uskoo, että sketsihahmo tulee jäämään elämään vielä jollain tavalla. Toisaalta Wiklund on mielissään siitä, että sketsihahmon putoamisen myötä hänelle avautuu Putouksessa enemmän aikaa muihin osioihin.

– Siitä lähtee yksi iso osio pois omilta harteilta, niin pääsee näyttelemään muissa sketseissä, ja se tavallaan sitten vapautuu se koko toinen kenttä. 

Lue myös:

    Uusimmat