Axl Rose puri hotellin vartijaa Tukholmassa

Rockin ikämiessarjan paha poika Axl Rose on päässyt jälleen vauhtiin. Äkkipikaisuudestaan tunnettu Guns N'Rosesin laulaja kunnostautui yhtyeen Euroopan-kiertueella. Rose pidätettiin tiistaina Tukholmassa, koska hän oli puraissut vartijaa reiteen, kertoivat ruotsalaiset tiedotusvälineet.

Tapahtumat alkoivat aamukahdeksalta, kun Axl Rose oli palaamassa Tukholman keskikaupungilla sijaitsevaan hotelliinsa Cafe' Opera -hienostoyökerhosta yön juhlinnan jälkeen. Rose alkoi riidellä naisen - oman assistenttinsa - kanssa hotellin aulassa. Hotellin vartija meni väliin sillä seurauksella, että Rose iski hampaansa hänen reiteensä. Vartija kiidätettiin sairaalaan ja Rose poliisin pahnoille.

Ennen poliisin tuloa Rose heitteli hotellin työntekijöitä kukkavaaseilla ja rikkoi muutenkin paikkoja. Hän myös pisti poliisille niin paljon hanttiin, että oikeudenvartijat joutuivat laittamaan rokkitähdelle raudat ranteisiin, silminnäkijät kertoivat.

Rose vietti telkien takana miltei 12 tuntia. Hänet päästettiin vapaalle jalalle, kun hän allekirjoitti tunnustuksen, jossa myönsi hyökänneensä vartijan kimppuun ja hajottaneensa irtaimistoa. Rose laitettiin selliin, koska poliisin mukaan oli olemassa riski, että hän karkaa.

Riehumisestaan Rose saa maksettavakseen 40000 kruunun (noin 4000 euron) sakot, ja lisäksi vartija saa noin 1000 euron korvauksen.

Guns N'Rosesin keikat olivat hetken vaarassa laulajan tempauksen vuoksi. Gunnareiden on määrä esiintyä keskiviikkona Oslossa ja torstaina Roskilden festivaaleilla Tanskassa. Bändin Helsingin-keikat 6.-7. heinäkuuta ovat loppuunmyytyjä.

(MTV3-STT-DPA)

Lue myös:

    Uusimmat