Avril Lavigne ja poikaystävä Brody Jenner: Ero!

Avril Lavigne on huhujen mukaan eronnut poikaystävästään Brody Jenneristä. Pari ehti seurustella kaksi vuotta.

Kaksi vuotta seurustelleet laulaja Avril Lavigne, 27, ja tosi-tv-tähti Brody Jenner, 28, ovat huhujen mukaan eronneet, sillä he eivät päässeet yhteisymmärrykseen tulevaisuudensuunnitelmiensa suhteen.

– He päättivät lopettaa seurustelun. Se ei vain toiminut ja he halusivat jatkaa omia polkujaan. Avril halusi asettua aloilleen, mutta Brody ei ollut valmis. Heillä on ollut ongelmia viime kesästä lähtien, sillä Avril oli koko ajan kiertueella. Se rasitti suhdetta, lähde kertoi Life & Style -lehdelle.

Lavigne on aiemmin ollut naimisissa rokkari Deryck Whibleyn kanssa. Pari avioitui heinäkuussa 2006. Jenneriä hän alkoi tapailla pian sen jälkeen, kun oli hakenut avioeroa Whibleystä vuonna 2009. Lavigne on hiljattain sanonut, että haluaisi vielä naimisiin ja perustaa perheen.

– Rakkaus on tärkein asia ja haluan asettaa sen ensisijalle elämässäni. Toivon, että minulla on jonain päivänä lapsia. Juuri nyt olen hyvin keskittynyt uraani, albumiini, kiertueeseeni, mutta kun asia tulee luonnollisesti ajankohtaiseksi, olen täysillä mukana.

Jenner on myös tosi-tv-tähti Kim Kardashianin velipuoli. Kardashian avioitui elokuussa 2011 koripalloilija Kris Humphriesin kanssa ja erosi tästä 72 päivää häiden jälkeen.

MTV3/Helmi

Lähteet: Femalefirst.co.uk, Dailymail.co.uk

Kuva: Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja