Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Avokado-pekonipasta: Lukijoiden suosikkireseptit!

Kuvituskuva.
Kuvituskuva.
Julkaistu 22.11.2013 17:30

Avokadopasta on yksi tämän hetken suosituimpia reseptejä Fiskars Kitchen Garden -kilpailussa pyysimme lukijoita paljastamaan omat suosikkireseptinsä, Suvi Lapualta on tehnyt avokadopastasta oman versionsa, johon kuuluu muun muassa pekonia ja tilkka hunajaa.

Avokado-pekonipasta syntyy nopeasti! Tämän reseptin Yrttikeittiöön lähetti Suvi Lapualta. Avokadopastan alkuperäinen resepti on Alexander Gullichsenin käsialaa ja se löytyy Hanna Gullichsenin Chicling-blogista, sekä pariskunnan kirjoittamassa Safkaa-keittokirjassa.

Avokado-pekonipasta:

  • 1 chili
  • 1/5 dl yrttejä esim. basilikaa, timjamia silputtuna
  • 1 avokado
  • 1 pkt pekonia
  • suolaa
  • pippuria
  • hippunen sokeria tai tilkka hunajaa
  • 250g pastaa

1.Silppua yrtit ja pilko chili, sekä lisää avokado. Soseuta sauvasekoittimella ja mausta seos pippurilla, suolalla ja sokerilla tai hunajalla.

2. Paista pekoni palasina pannulla. Asettele paistetut pekonit kahden talouspaperin väliin, jotta ylimääräinen rasva irtoaa niistä.

3. Keitä pasta ohjeen mukaan. Säästä noin 1 dl keitinvettä ja valuta pastasta vedet pois.

4. Kaada kastikeseos pastan sekaan. Käytä tarvittaessa keitinvettä notkistamaan kastiketta.

5. Ripottele pekoni pastan päälle. Tarjoile välittömästi.

Lue myös:

Alkuperäinen avokadopasta Alexander Gullichsenin ohjeen mukaisesti!

Lisää aiheesta:

Harri Syrjäsen tomaatti-fetapasta valmistuu nopeasti yhdessä kattilassa: "Aivan huikea ja helppo"Jamie Oliver ylistää unohtumatonta pastavuokaa – lihapullat tomaattikastikkeessa yllättävällä tavalla: "Sinun täytyy kokeilla tätä"Näin valmistat avokadopastan entistäkin nopeammin – tätä kikkaa on pakko kokeilla! Hanna Gullichsen iski taas reseptillään: Tässäkö Suomen seuraava hittipasta?Leffaillan täydellinen herkkuruoka: Pekoni-valkosipulipasta syntyy vartissa!Avokadopasta à la Alexander Gullichsen
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 09:42
    Takaisinvedot

    Vauvanvaatteissa vakava vaara – ota nämä heti pois käytöstä!

  • 08:23
    Halpa vs. kallis

    Kauppojen halvimmat juustot testissä – tämä edam voitti

  • 06:27
    Halloween

    Tiesitkö? Vuoden yksinäisin päivä lähestyy – ainakin amerikkalaisille

  • Eilen18:50
    Syöpä

    Rinnat pitää tutkia joka kuukausi – näin teet sen oikein kotona

  • Eilen17:27
    Musiikki

    Tämän ikäisenä kuultu musiikki on sinulle merkityksellisintä – suuri suomalaistutkimus selvitti