Tämä kermainen lohipasta hurmaa niin arjen kuin viikonlopunkin ruokalistalla.
Erilaiset helpot arkiruoat ovat suomalaisten suosiossa. Jos ruoan pääraaka-aineena sattuu sitten vielä olemaan lohi tai kirjolohi, menestys on usein taattu.
The Kitchn -ruokasivustolla esitellään nyt helpon lohipastan ohje. Se on ruokatoimittaja Christine Gallaryn koko perheen suosikki.
– Kastike valmistuu muutamassa minuutissa, ja kun sekoitat sen pastan, sitruunankuoren ja sitruunanmehun kanssa, saat herkullisen kermaisen pastan, joka ei ole liian raskas.
Lopuksi joukkoon lisätään vielä pieni pussillinen babypinaattia, jolloin pastasta tulee vielä astetta ravitsevampi.
– Mehukas lohi, kermainen pasta ja sekaan pyöräytetty pinaatti tekevät tästä onnistuneen illallisen, joka on myös tarpeeksi hieno tarjoiltavaksi mahdollisille illallisvieraille.
Alkuperäisessä ohjeessa lohi valmistetaan uunissa grillivastuksen alla, mutta voit paistaa lohen myös normaaliin tapaan uunissa tai airfryerissa.
