Avioseksin salat paljastuivat tutkimuksessa, lue!

Avioseksi on ennalta-arvattavaa mutta tyydyttävää, kertoo tutkimus.

iVillage-nettisivusto tutki avioparien seksielämää Amerikassa. Married Sex Survey 2012 -tutkimuksessa selvisi muun muassa, että avioseksi on ennustettavaa, mutta myös tyydyttävää.

Neljä viidestä naisesta kuvasi seksielämäänsä ennalta-arvattavaksi. Naisista 69 prosenttia piti seksipaikkaa kaikista arvattavimmissa olevana tekijänä seksielämässään. Seuraavaksi helpointa oli arvata seksin ajankohta ja seksiasento. Naiset tiesivät etukäteen myös muun muassa sen, mitä esileikin aikana tapahtuu ja kuinka kauan akti kestää.

Kyselyyn osallistuneista 58 prosenttia kuitenkin oli tyytyväisiä seksielämäänsä.

Kolmasosa naisista teki seksuaalisia aloitteita yhtä paljon kuin miehensä. Kolmasosa naisista oli ollut "sillä tuulella" viimeksi tänään tai eilen. 62 prosenttia oli halunnut seksiä edellisellä viikolla. Rakkaus miestä kohtaan antaa libidolle potkua, sillä 62 prosenttia naisista ilmoitti rakkauden aviomiestä kohtaan olevan suurin syy seksinhimolle. 44 prosenttia totesi, että kauniiden asioiden sanominen sai heidät haluamaan seksiä.

Tekniikka on tullut myös avioseksin avuksi, sillä naisista 51 prosenttia oli käyttänyt teknologiaa apuna flirttaillessaan miehelleen. Yksi neljästä lähetti vihjaavia tekstareita. Alle kymmenen prosenttia oli tehnyt jotakin vihjailevaa Facebookissa, ja yli kymmenen prosenttia oli jättänyt eroottisen ääniviestin miehelleen.

41 prosenttia niistä pareista, joilla oli alle 10-vuotiaita lapsia, oli käyttänyt vibraattoria seksin aikana; 53 prosenttia naisista oli ostanut seksikkäitä alusvaatteita.

Seksin merkitystä suhteessa voi vähätellä, mutta amerikkalaiset naiset eivät tyydy huonoon seksiin: 75 prosenttia naisista ilmoitti hyvän seksielämän olevan erittäin tai äärimmäisen tärkeä osa suhdetta.


Lue myös:


MTV3/Helmi

Kuvat: Colourbox

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja