Mainos

Aviopari kokeili: Seksiä kuukauden jokaisena päivänä

Brittiläinen aviopari kokeili mitä tapahtuu jos he rakastelevat jokaisena päivänä kuukauden ajan.

Naimisissa ollut pariskunta, Sarah, 31, ja Colin Kavanah, 40, päätti kokeilla mitä tapahtuisi jos he rakastelisivat kuukauden jokaisena päivänä ainakin kerran.

– Avioliiton myötä seksielämästämme oli tullut arkisempaa ja siitä puuttui intohimoa. Kahdentoista vuoden yhdessäolon jälkeen sanoin miehelleni, että minulla on hänelle ainutlaatuinen lahja, joka tulee muistuttamaan meitä molempia siitä, miten paljon merkitsemme toisillemme, Sarah kertoo.

Ensimmäinen päivä

– Ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen rakastelemme työpäivän aamuna. Colin ei enää ole huolestunut siitä, että spontaanius katoaa suhteestamme: tunnemme itsemme impulsiivisiksi ja pikkuisen tuhmiksi. Saavun töihin hymy naamallani, mutta tunnen huonoa omaatuntoa siitä, että olen helpottunut kun minun ei nyt tarvitse hoitaa asiaa pois päiväjärjestyksestä illalla.

Toinen päivä

– Saavun kotiin töistä myöhemmin kuin tavallisesti, mutta löydän katetun pöydän, kynttilöitä, kukkasia ja valmiin illallisen. Colin on tehnyt näin viimeksi häävuosipäivänämme. On uskomatonta mitä lupaus seksistä saa miehessä aikaan.

Kolmas päivä

– Töistä tullessani löydän Colinin taas kokkaamasta. Tunnen itseni hemmotelluksi, varsinkin kun hän ei anna minun tiskata vaan käskee yläkertaan vaahtokylpyyn. Tämä alkaa tuntua lahjalta myös minulle.

Neljäs päivä

– Olen huonolla tuulella kun tulen kotiin ja vaikka minua odottaa taas illallinen, sähähdän että se alkaa tuntua toistolta. Syömme hiljaisuuden vallitessa, mutta lopulta käsken Colinia unohtamaan tiskit. "On lahjasi aika."

Viiden päivä

– Eilen olimme vähällä mennä nukkumaan puhumatta toisillemme, sillä olin väsynyt ja huonolla tuulella. Sen sijaan halailimme toisiamme, kuten aikoinaan. Lauantaina emme joudu aikatauluttamaan seksiä. Päivän askareiden jälkeen nukahdan sohvalle, josta Colin minut herättää ennen keskiyötä. "Äkkiä, muuten emme ehdi", vastaan.

Kuudes päivä

– Sunnuntaina menemme ristiäisiin, mutta vannomme rakastelevamme palatessamme kotiin. Juon juhlissa samppanjaa sen verran, että haluaisin vain käydä nukkumaan, mutta en tietenkään voi.

Seitsemäs päivä

– Alan pohtia onko tämä hyvä idea. Viime yönä rakastelu tuntui askareelta, sillä kumpaakaan ei oikeastaan haluttanut. Tänään en odota sänkyyn menoa ja Colin myöntää saman. Nukahdamme ilman mitään puuhastelua

Kahdeksas päivä

–Herään vihaisena siitä, että annoimme periksi niin äkkiä. Herätän Colinin ja sanon, että tänään meidän täytyy rakastella kahdesti. Teemme niin ennen töihin lähtöä ja heti illallisen jälkeen. Colin sanoo olevansa tyytyväinen, että voimme mennä illalla sänkyyn ja käydä heti nukkumaan. Olen samaa mieltä.

Yhdeksäs päivä

– Colin herää toivoen, että kertaamme eilisen esityksemme, mutta minun täytyy olla töissä aikaisin. Suutelemme hyvästiksi intohimoisesti. Ajattelen Colinia koko päivän.

Kymmenes päivä

– Sisareni soittaa muistuttaen, että lupasin toimia lastenhoitajana siskontyttärilleni. Pelkään miten se vaikuttaa rakasteluumme. "Tervetuloa minun maailmaani", sisareni sanoo.

11. päivä

– Siskontyttöni tulevat meille ja sanovat aikovansa valvoa myöhään. Yhdeltätoista illalla rukoilen heitä menemään nukkumaan. Emme voi tehdä Colinin kanssa mitään, kun tytöt nukkuvat seinän toisella puolella.

12. päivä

– Ei ihme, että avioparit, joilla on lapsia eivät harrasta paljon seksiä. On mahdotonta löytää tilaisuutta, kun talossa pyörii muitakin. Lopulta lähetän heidät ostoksille. Meillä on kymmenen minuuttia aikaa. "Siinä sinulle haaste", sanon Colinille.

13. päivä

– Siskontyttöni lähtivät kotiin ja saamme talon taas itsellemme. Aamupäivällä imuroin ja sanon, että voimme mennä sänkyyn sen jälkeen. Imuroin vahingossa hiuskoristeen, jonka irrottamiseen Colinilla menee tunti. Rakastelu ei ole ensimmäisenä mielessämme, mutta teemme niin kuitenkin. Sen jälkeen menemme ulos lounaalle, mitä emme tee usein.

14. päivä

– Käyn ulkona ystäväni kanssa ja kerron hänelle projektistamme. "Olet hullu", hän vastaa ja käskee minua olemaan kertomatta aviomiehelleen tästä. "Älä anna hänelle mitään typeriä ideoita."

15. päivä

– Joudun olemaan myöhään töissä, joten heräämme kuudelta hoitaaksemme hommat alta pois. Kun yritän herättää Colinin hän murisee, että haluaa nukkua. Ehkä seuraavalla kerralla kun häntä haluttaa, mutta minä kerron olevani väsynyt, hän on hiukan ymmärtäväisempi.

16. päivä

– Ystävämme tulevat illalliselle ja kommentoivat kuinka huomaavaisia olemme toisillemme. En kerro heille syytä, mutta vinkkaan silmää Colinille. On totta, että koskettelemme toisiamme enemmän ja olemme alkaneet taas flirttailla.

17. päivä

– Meillä on kamala riita siitä, että Colin unohti viedä roskapussit ennen roska-auton tuloa. Nyt hukumme roskiin. Viimeinen asia mitä haluan tehdä on rakastella Colinin kanssa. On kuitenkin vaikea pysyä vihaisena toiselle samalla kun harrastaa seksiä hänen kanssaan. Kaikki on annettu anteeksi.

18. päivä

– Minulla on flunssa ja päänsärky. Colin pysyy kaukana minusta ja sanoo nukkuvansa vierashuoneessa.

19. päivä

– Voin huonosti ja pysyn sängyssä. Colin tuo minulle kuumia juomia ja keittoa. Hän ei ole koskaan ollut näin huolehtivainen. Jatkuva rakastelu on muuttanut häntä.

20. päivä

– Emme voi harrastaa seksiä viikonloppuna, mutta olemme Colinin kanssa läheisempiä ja rentoutuneempia kuin aikoihin. Tajuan miten tärkeä rooli seksillä on avioliitossa.

21. päivä

– Olen jälleen kunnossa ja lähetän töistä Colinille flirttailevan tekstiviestin, jossa vihjailen mitä hauskaa teemme kun näemme toisemme. En saata uskoa, että yritän iskeä omaa aviomiestäni.

22. päivä

– Housuni ovat väljemmät ja huomaan laihtuneeni. Ylimääräinen liikunta tekee hyvää.

23. päivä

– Ystäväni yöpyy meillä. Olen kertonut hänelle mitä teemme tämän kuukauden ja hän vitsailee illallisella, että tulemme pitämään hänet hereillä koko yön. Colin suuttuu tahdittomuudestani. Hän ei halua rakastella. Makaan valveilla vihaisena: eikö naisen pitäisi olla se, joka kieltäytyy seksistä.

24. päivä

– Colin tuntee huonoa omatuntoa ja ehdottaa, että otamme eilisen kiinni. Tajuan, että jos kieltäydyn jatkan vain riitaa. Rakastelemme ja paha tuuleni katoaa. Harrastamme seksiä myös illalla, riita on täysin unohtunut.

25. päivä

– Tapaan äitini lounaalla ja hän kysyy olenko alkanut käyttää uutta päivävoidetta. Kasvoni näyttävät kuulema raikkaammilta. Kerron tuntevani itseni kauniimmaksi kuin vuosiin. Haluttuna oleminen tekee ihmeitä naisen itsetunnolle.

26. päivä

– Minulta menee nykyään päivittäin kymmenen lisäminuuttia kun huolehdin kauneudestani. Ajelen jalkakarvat ja käytän nykyään enemmän meikkiä. Aion tehdä näin myös tämän kuukauden jälkeen, sillä tunnen oloni mukavaksi.

27. päivä

– Colinin lahja on kohta käytetty loppuun, joten vietämme koko päivän sängyssä – samalla tavalla kuin silloin kun aloimme seurustelemaan. Ei ole kyse vain seksistä, vaan muun maailman unohtamisesta.

28. päivä

Harrastimme lopulta seksiä 25 kertaa 28 päivän aikana. Kuvittelin olevani helpottunut kuukauden loputtua, mutta olen päättänyt pistää seksin ykkössijalle.

– Se toi meidät lähemmäksi toisiamme. Nykyään halailemme telkkaria katsoessa ja mietimme milloin suhteemme aikana lopetimme sen.

(MTV3 Helmi)

Kuvat: Shutterstock

Lähde: Daily Mail

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.