Aviomies: Yritin pidättäytyä seksistä Khloé Kardashianin kanssa!

Tosi-tv-tähti Khloé Kardashian teki niin suuren vaikutuksen nykyiseen mieheensä Lamar Odomiin, että Odom yritti pidättäytyä hänen kanssaan seksistä suhteen alkuaikoina.

Pika-avioliiton solmineet Khloé Kardashian ja koripalloilija Lamar Odom ihastuivat heti ensisilmäyksellä. Ihastus oli niin voimakas, että Odom jopa yritti pidättäytyä seksistä avioliittoon asti kunnioittaakseen alkavaa suhdetta.

– Yritin. En tiennyt, miksi halusin odottaa. Tapasimme ja tiesimme, mitä halusimme hyvin aikaisessa vaiheessa, ja kaikki mitä teimme tuntui hyvältä, halauksesta suudelmaan. Sitten oli aika, kun yritin olla herrasmies. Hänen perheensä hyväksyi minut. Hän oli yötä luonani ja päinvastoin. Ajattelin, että astumme hetkeksi askeleen taaksepäin. Pidämme tilanteen tyylikkäänä, Odom muistelee Playboy-lehden haastattelussa.

Vaikka Kardashianin isosiskosta, Kimistä, on vuotanut seksinauha, Odom vakuuttaa, ettei hänestä ja Khloésta tulla näkemään vastaavaa.

– Kun ihmiset näkevät meidät, he huomaavat, ettei Khloé ole pienikokoinen. Minä en ole pienikokoinen. Ihmiset näkevät meidät ja ajattelevat luultavasti, että 'piru vie, miltähän tuo näyttää'. Meillä ei olisi mitään hävettävää, mutta ei, sitä ei tule tapahtumaan, Odom vakuttaa.

MTV3/Helmi

Lähde: celebitchy.com

Kuva: Getty Images

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja