Kim Kardashian ja Kanye West elvyttävät kriisissä olevaa avioliittoaan – lensivät perhelomalle paratiisisaarelle

8:02
Onko Kanye Westillä kaikki hyvin? Räppärin sekava käyttäytyminen aiheuttaa jälleen huolta

Viihdesivusto TMZ:n mukaan Kim Kardashian-West ja Kanye West ovat paenneet heidän ympärillään vellovaa kohua perhelomalle.

Superjulkkis Kim Kardashian-Westin ja räppäri Kanye Westin avioliitto on ollut keskellä massiivista kohua heinäkuusta lähtien. Kaikki alkoi, kun West ilmoitti lähtevänsä mukaan Yhdysvaltain presidenttikilpaan ja piti pari viikkoa ilmoituksensa jälkeen ensimmäistä vaalitilaisuuttaan Etelä-Carolinassa.

Tunnekuohun vallassa puhunut West kertoi, kuinka pari oli keskustellut abortista, kun Kardashian oli alkanut odottaa heidän esikoistytärtään Northia.

Westin puheiden kerrottiin järkyttäneen Kardashiania suuresti, mutta hän pyysi myöhemmin sosiaalisessa mediassa julkaisemassaan lausunnossa ymmärrystä miestään kohtaan, sillä Westillä on diagnosoitu kaksisuuntainen mielialahäiriö. 

Ennen tätä West oli ehtinyt haukkua sekä vaimonsa että anoppinsa Twitterissä. West väitti, että Kardashian-West ja tämän äiti Kris Jenner olisivat lennättäneet räppärin tiluksille Wyomingiin lääkäreitä ja yrittäneet siten pakottaa tämän hoitoon. Hän twiittasi myös muun muassa yrittäneensä erota vaimostaan jo vuodesta 2018 lähtien.

West pyysi myöhemmin julkisesti anteeksi vaimoltaan, mutta spekulaatiot parin avioliiton tilasta eivät olet hellittäneet. US Weekly -lehti kertoi heinä-elokuun taitteessa, että pari olisi todellisuudessa asunut suurimman osan ajastaan erillään jo viime vuodesta lähtien.

Lehden tietojen mukaan West on asunut jo vuoden verran Wyomingin ranchillaan, kun taas Kardashian-West viihtyy Los Angelesissa, missä hän kuvaa sisarustensa kanssa perheen elämästä kertovaa realitysarjaa Keeping up with the Kardashians. US Weeklyn lähteen mukaan Kardashian-West ja perheen lapset ovat lentäneet Wyomingiin vain noin viiden viikon välein viettääkseen aikaa Westin kanssa.

7-vuotiaan North lisäksi vuonna 2014 avioituneella parilla on kolme nuorempaa lasta: 4-vuotias Saint, 2-vuotias Chicago ja vajaan 1,5 vuoden ikäinen Psalm

Tällä viikolla viihdesivusto TMZ kertoi, että pari kuitenkin pyrkii parhaansa mukaan selättämään meneillään olevat tyrskyt.

TMZ:n lähteiden mukaan perhe nousi lentokoneeseen viime sunnuntaina ja suuntasi paratiisisaarelle lomailemaan koko konkkaronkka. Lähteen mukaan asiasta keskusteltiin, kun Kardashian-West lensi aiemmin tapaamaan Westiä Wyomingiin keskustellakseen tämän kanssa.

Kyseessä on tiettävästi ensimmäinen perhematka todella pitkään aikaan, sillä joidenkin tietojen mukaan Kardashian-West ja West eivät myöskään TMZ:n tietojen mukaan ole viettäneet aikaa yhdessä perheen kesken juuri syntymäpäivien tai juhlapyhien lisäksi.

Matkakohteesta ei ole julkistettu sen enempää tietoa, mutta TMZ kertoo perheen linnoittuneen paikkaan, johon paparazzeilla ei ole pääsyä.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja