Kim Kardashian ja Kanye West tapasivat toisensa kasvotusten ensimmäistä kertaa viikkoihin – kohtaaminen sai Kardashianin murtumaan lohduttomaan itkuun

8:02
Onko Kanye Westillä kaikki hyvin? Tähden sekava käyttäytyminen herättää huolta

Kim Kardashian ja Kanye West selvitttävät hiljattain maailmaa kohauttaneita tapahtumia.

Seurapiiritähti Kim Kardashian ja hänen puolisonsa, räppäri Kanye West ovat olleet viime aikoina suurten kohujen keskiössä. West kohautti toissa sunnuntaina 19. heinäkuuta Etelä-Carolinassa, kun hän puhui tunnekuohun vallassa siitä, kuinka hän ja hänen vaimonsa olivat puhuneet abortista, kun Kardashian alkoi odottaa parin esikoista, Northia.

– Minä melkein tapoin tyttäreni, räppäri sanoi tuolloin kyynelehtien.

Puheen jälkeen West twiittasi, että hänen vaimonsa ja anoppinsa olisivat yrittäneet lennättää hänen tiluksilleen Wyomingiin lääkäreitä sulkeakseen tämän lukkojen taakse. Myöhemmin hän myös kirjoitti Twitteriin, että olisi yrittänyt erota vaimostaan vuodesta 2018 lähtien. Kardashian puolestaan kirjoitti Instagram-tilinsä Tarinat-osiossa toivovansa ymmärrystä sekä myötätuntoa pariskunnalle ja heidän perheelleen, joiden elämään Westin kaksisuuntainen mielialahäiriö vaikuttaa. 

Maanantaina 27. heinäkuuta kaksikko kuvattiin keskeltä tunteikasta jälleennäkemistä Codyssa Wyomingin osavaltiossa. Aviopari tapasi toisensa kasvotusten ilmeisesti ensimmäistä kertaa viikkoihin, sekä ensimmäistä kertaa viime aikaisten kohujen jälkeen. Pari keskusteli kahden kesken Westin autossa ja keskustelun aikana Kardashian puhkesi lohduttomaan itkuun. 

– Hän on hyvin tunteikas kaikkeen liittyen, sekä myös uupunut. Hän on erittäin loukkaantunut Kanyelle. Hän (Kardashian) on yrittänyt ottaa yhteyttä häneen (Westiin) monta kertaa, mutta hän (West) vain jättää hänet huomiotta, lähde kertoo Peoplelle

– Tilanne on paha. Hän päätti lentää Codyyn puhuakseen hänelle kasvotusten. Hän ei halua jäädä huomiotta enää.

Kardashian ja West menivät naimisiin vuonna 2014. Heillä on neljä lasta: 7-vuotias North, 4-vuotias Saint, 2-vuotias Chicago sekä vuoden ikäinen Psalm.

Lauantaina 25. heinäkuuta West jakoi Twitter-tilillään julkisen anteeksipyynnön vaimolleen Kardashianille puheistaan ja teoistaan. Kardashianin kerrotaan olleen äärimmäisen järkyttynyt sekä vihainen siitä, että West jakoi julkisesti erittäin yksityistä tietoa pariskunnan elämästä.

Kuvat pariskunnan kohtaamisesta ovat levinneet ympäri maailma sosiaalisessa mediassa ja useat ovat osoittaneet tukeaan Kardashianille. West kertoi julkisesti kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstään vuonna 2019. Samana vuonna Kardashian kertoi Vogue-lehden haastattelussa siitä, kuinka pariskunnan perhe luovii elämässään Westin sairauden kanssa. Tuolloin Kardashian kertoi myös pyrkivänsä pysyttelemään miehensä rinnalla, kävi mitä tahansa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Empatiani ovat puolellasi. Pysy vahvana. Pystyt siihen. Mielisairaus ei ole vitsi. Tee kaikkesi mitä pystyt, jotta voit auttaa häntä paranemaan. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Kamalaa, mitä Kim Kardashian käy läpi. Olen surullinen hänen ja hänen lastensa vuoksi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja