Itkuisena miehensä seurassa kuvattu Kim Kardashian palasi kotiin kriisikeskustelun jälkeen – Kanye Westiä ei näkynyt: "Tilanne on paha"

8:02
Onko Kanye Westillä kaikki hyvin? Tähden sekava käyttäytyminen herättää huolta

Kim Kardashian-West kuvattiin yksin Los Angelesin lentokentällä sen jälkeen, kun hän oli lentänyt Wyomingiin keskustelemaan aviomiehensä Kanye Westin kanssa parin ympärillä vellovasta kriisistä.

Seurapiiritähti Kim Kardashian-West ja hänen puolisonsa, räppäri Kanye West ovat olleet viime aikoina suurten kohujen keskiössä. West kohautti toissa sunnuntaina 19. heinäkuuta Etelä-Carolinassa, kun hän puhui tunnekuohun vallassa siitä, kuinka hän ja hänen vaimonsa olivat puhuneet abortista, kun Kardashian-West alkoi odottaa parin esikoista, Northia.

– Minä melkein tapoin tyttäreni, räppäri sanoi tuolloin kyynelehtien.

Puheen jälkeen West twiittasi, että hänen vaimonsa ja anoppinsa olisivat yrittäneet lennättää hänen tiluksilleen Wyomingiin lääkäreitä sulkeakseen tämän lukkojen taakse. Myöhemmin hän myös kirjoitti Twitteriin, että olisi yrittänyt erota vaimostaan vuodesta 2018 lähtien

Tällä viikolla pariskunta tallentui kuviin Wyomingissa, missä West on tiettävästi viettänyt aikaa koko kohun ajan muun perheen ollessa heidän Los Angelesin kodissaan.

Parin kerrotaan käyneen kriisiään läpi keskustellen Westin autossa. Keskustelujen aikana Kardashian-West purskahti itkuun ja hän näytti itkuiselta myös kaksikosta otetuissa valokuvissa.

Pariskunta tapasi maanantaina. Tiistaina Kardashian-West tallentui puolestaan Los Angelesin lentokentällä valokuviin, joissa hän poistui yksityiskoneesta. Westiä ei kuvissa näkynyt.

Lähde kertoi People-lehdelle jo aiemmin, ettei vuodesta 2014 lähtien naimisissa ollut pari ollut nähnyt toisiaan viikkohiin.

– Tilanne on paha. Hän päätti lentää Codyyn puhuakseen kasvotusten Kanyen kanssa. Hän ei tahdo tulla sivuutetuksi enää, lähde kertoi Kardashian-Westin tunteista.

Kardashian-West julkaisi viime viikolla Instagramissa lausunnon, jossa hän pyysi ihmisiltä ymmärrystä, sillä West sairastaa kaksisuuntaista mielialahäiriötä.

Myöhemmin myös West julkaisi omalla Twitter-tilillään julkisesti anteeksipyynnön vaimolleen.

Superparin liiton on kuitenkin jo paljon ennen viime viikkojen pahinta kohua huhuttu olevan kriisissä.

Nimetön lähde kertoi jo toukokuussa, että koronaviruspandemiaa seurannut karanteeni kiristi avioparin välejä.

– Hän yrittää samaan aikaan olla hyvä äiti, keskittyä lakiopintoihinsa ja työtehtäviinsä ja se on vaikeaa, jos Kanye ei auta häntä riittävästi, lähde kertoi kiristyneiden välien taustoista.

Pariskunnalla on neljä lasta: 7-vuotias North, 4-vuotias Saint, 2-vuotias Chicago ja reilun vuoden ikäinen Psalm

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja