Äveriäs Kevin McCloud kavahtaa köyhää elämää

Jokaisen sisustamiseen ja rakentamiseen hurahtaneen must-see-sarja Grand Designsin juontaja Kevin McCloud paljastaa salaiset paheensa.

Älykkönaisten päiväuni, 52-vuotias brittiläinen suunnittelija ja perheenisä, AVAn suosikkisisustussarja Grand Designsin juontaja Kevin McCloud on sivistynyt, korkeakoulutettu ja puhuu sujuvaa ranskaa sekä italiaa. Hän on myös koukussa julkisuuteen – etenkin sen mukanaan tuomaan rahaan, sekä nauttii autolla ajamisesta.

Annetaan miehen itse kertoa lisää.

Kadutko mitään elämässäsi?

En. Olen tehnyt paljon virheitä elämäni aikana, mutta vain nössöt katuvat tekojaan. Sitten Grand Designs tuli elämääni ja se on tuonut eteeni huikeita asioita. Se on avannut useita ovia.

Mitä jäisit ikävöimään, jos et enää huomenna olisi kuuluisa?

Rahaa. Pelkään köyhyyttä, olen aina pelännyt. Haluan, että voin käyttää rahaa ylimääräisiin mukavuuksiin, kuten esimerkiksi bisnesluokan lipun ostamiseen matkustaessani.

Mihin törsäät?

Tuhlaan pelottavan paljon rahaa kirjoihin. Pari vuotta sitten ostin 1700-lukulaisesta painotalosta kertovan ranskalaisen kirjasarjan, jonka sivuilla oli käytetty vanhoja, kasveista saatavia värejä. Se maksoi minulle lähes 1000 euroa, mutta minun oli vain pakko saada se.

Miten rentoudut?

Istutan puita, se on mahtava harrastus. Minulla on hedelmätarha omenapuineen ja valmistan itse siideriä. Pidän myös vuorikiipeilystä ja hiihtämisestä.

Oletko koskaan ollut kasvokkain kuoleman kanssa?

Jouduin hiihto-onnettomuuteen jokin aika sitten ja loukkaannuin melko pahoin. En kuitenkaan ollut hengenvaarassa, joten ehkä sitä ei lasketa. Olin vuorikiipeilemässä ja tein uhkarohkeita juttuja…ja sitten vain luiskahdin. Putosin ehkä noin kolmen metrin matkan ja iskeydyin rinteeseen. Lonkkiani särki ja lantiooni tuli pieni vaurio, mutta nyt kaikki on hienosti.

Mikä on syntisin paheesi?

Se on varmaankin ajoradoilla kiihdyttely. Olin mukana Top Gearissa ja jäin koukkuun. Autoni on pieni Volvo C30, ja vaikka yleensä pyöräilen kaikkialle kokoontaitettavalla Brompton-pyörälläni, niin olen nyt aikeissa ostaa toisenkin auton, Ford Cortinan, pelkäksi kilpa-autoksi. Jamiroquain Jay Kay pesee minut vielä neljäsosasekunnilla, mutta aion harjoitella ahkerasti voittaakseni hänet!

Fanitatko muita julkkiksia?

Joskus paljonkin. En tapaa ihmisiä useinkaan, mutta joka kerta olen yhtä innoissani julkkiksista. Tapasin taannoin näyttelijä Peter Bowlesin, joka oli todella mukava heppu.

Jutussa on käytetty lähteenä Mirror.co.uk:ta.

Grand Designs Extra 27.12. kello 21.00 AVA-kanavalla.

(AVA)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja