Avatar-ohjaaja hakee ideoita Hobitti-elokuvasta

Avatar-ohjaaja James Cameron menee mielenkiinnolla katsomaan hehkutettua Hobitti-elokuvaa. Tähtiohjaaja aikoo napsia elokuvasta ideoita omiinkin tuotoksiinsa.

Monista megahittielokuvistaan tunnettu ohjaaja James Cameron ei ole ainoa, joka odottaa kuumeisesti näkevänsä tänään ensi-iltaan Uudessa-Seelannissa saapuvan Hobitti-elokuvan. Etukäteen hehkutettua Tolkien-filmatisointia joudutaan muissa maissa odottamaan vielä joulukuun puolenvälin tienoille saakka.

Muun muassa suurmenestyksiksi nousseista Titanicista ja Avatarista tunnetulla Cameronilla on leffan suhteen kuitenkin enemmän pelissä kuin useimmilla katsojilla. Hobitti-ohjaaja Sir Peter Jacksonia kovasti ihaileva mies aikoo napsia elokuvasta vinkkejä omiinkin töihinsä, uutisoi MSN News.

Erityisesti miestä askarruttaa Jacksonin elokuvassa käyttämä uudenlainen kuvaustekniikka, ja hän odottaakin malttamattomana näkevänsä, kuinka se toimii valkokankaalla.

– Olemme molemmat hyvin kiinnostuneita siitä, ja aloimme testailla sitä suunnilleen samaan aikaan, Cameron kertoo.

Ohjaajan kiinnostus on ymmärrettävää, sillä hän suunnittelee kuvaavansa Avatarin vuodelle 2015 kaavaillun jatko-osan samalla tekniikalla. Ohjaajatähti epäilee uuden kuvaustyylin vaativan totuttelua myös elokuvien katsojilta.

Miten uusi kuvaustekniikka vaikuttaa elokuvan katsomiseen? Lue lisää:Avatar-ohjaaja hakee ideoita Hobitti-elokuvasta

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat