Australian luonto yllättää jopa paikallisia – nainen löysi tämän suloisen karvapallon kiinnittyneenä koiraansa

Koalan tarttuminen koiraan taitaa olla ongelma ainoastaan Australiassa.

VIDEO: Börje-koira saa päähieronnan Wilda-hevoselta.

Australian jännittävä luonto jaksaa aina yllättää – jopa paikallisia asukkaitaan. Kerry McKinnonin kultaiseennoutajaan, Ashaan oli eräänä aamuna kiinnittynyt pieni koalavauva, kertoo BoredPanda.

Koira oli itsekin hämmentynyt

– Oli melko aikaista aamulla, kun mieheni huusi ja käski tulla katsomaan jotakin. En alkuun ymmärtänyt, mistä hän puhui, kunnes näin, että Ashan selkään oli käpertynyt pieni koala, McKinnon kertoo.

Asha oli itsekin tilanteesta hieman hämmentynyt, eikä oikein tiennyt näyttääkö ylpeältä pelastamastaan koalasta, vai olisiko häpeissään. Kerryn mukaan koiran ilme oli melko hupaisa.

– Asha vilkuili koko ajan koalaa, mutta ei niin, että olisi yrittänyt saada sitä lähtemään. Koira oli iloinen käpertyneestä koalasta, Kerry kertoo.

Jää mysteeriksi, miten koala oli päätynyt asettumaan Ashan kylkeen, mutta Kerry epäilee, että pieni koala on varmaankin pudonnut emonsa pussista. Kultaisennoutajan turkki on varmaan näyttänyt pelokkaasta koalasta lämpimältä ja pehmeältä pediltä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lämmin turkki pelasti koalan

Vaikka Australia on pääsääntöisesti melko lämmin maa, joinain aamuina lämpötila saattaa laskea jopa viiteen asteeseen.

– Asha epäilemättä pelasti pienen koalan hengen pitämällä sen lämpimänä. Yksinään se olisi varmasti kuollut, kettu olisi voinut vaikka syödä sen, Kerry epäilee.

Kerry kertoo, että koalalla on nyt kaikki hyvin, vaikka se laittoikin kovasti vastaan, kun Kerry yritti irrottaa sitä Ashan turkista. Pikku koala vietiin eläinlääkäriin tarkistettavaksi, jonka jälkeen paikallinen koalahoitaja otti sen hoitoonsa, kunnes se voidaan vapauttaa takaisin luontoon.

Lähde: BoredPanda

Lue myös:

    Uusimmat