Audrey Tautou hurmaa Coco Chanelina

Huhtikuussa 2009 Coco Chanelin elämästä kertova Coco avant Chanel sai ensi-iltansa Pariisissa. Me joudumme Suomessa odottamaan tämän elokuvan näkemistä vuoden loppuun, mutta muualla Euroopassa on juhlittu elokuvan ensi-iltoja. Myös pääosaa näyttelevä Audrey Tautou on vieraillut monessa eri ensi-illassa Coco Chanelin henkeen pukeutuneena.





Pariisin ensi-illassa Amelie-elokuvasta tuttu Audrey Tautou ihastutti mustavalkoisessa mekossa, jossa on hieman epäsymmetrinen helma. Jalassaan ranskalaisella tähdellä oli mielenkiintoiset mustat sandaletit. Musta lyhyt nahkajakku oli piste iin päälle tässä pelkistetyssä asussa.

Pariisin jälkeen vuorossa oli Brysselin ensi-ilta. Siellä Audrey edusti näyttelijä Marie Gillainin kanssa. Tällä kertaa Audreylla oli yllään maksikokoiset housut, lyhyt vyötäröltä kapea jakku sekä huimat korkokengät. Hyvin ranskalaista!

Elokuva on saanut ensi-iltansa myös Italiassa. Roomassa Audrey Tautou esiintyi tummansinisessä mekossa, jonka yläosa on puhtaanvalkoinen. Mekko tarvitsi seurakseen ainoastaan peep toe -korkokengät sekä vyötärölle solmitun huivin.

Maassa maan tavalla: Madridin ensi-illassa hurmaavan kaunis Audrey oli vetäissyt ylleen hieman enemmän väriä. Keltaisessa kevyessä mekossa on erikoinen pääntie. Audrey asusti kirkkaan mekon mustilla kengillä, vyöllä ja laukulla.

Koonnut: MTV3/Helmi

Kuvat: Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat