Asuntoja verkossa

Asuntomarkkinat hyödyntävät yhä lisääntyvässä määrin Internetiä, sillä se tarjoaa ostajalle todella nopean ja kätevän keinon haravoida tarjontaa.

Yksi esimerkki on Alma Media Interactiven ylläpitämä Etuovi.com jossa voi etsiä itselleen asuntoa 24 tuntia vuorokaudessa täysin maksutta. Sivuilta löytyvät sekä omistus- että vuokra-asunnot, mökit, loma-asunnot, tontit ja uudiskohteet sekä linkit moniin asumiseen liittyviin asioihin, kuten lainoihin ja remontointiin.

Etuovi.com on Suomen kattavin asuntokaupan internetpalvelu, joka sisältää kaikki maan merkittävät kiinteistövälitysketjut. Lisäksi mukana on paljon yksittäisiä kiinteistövälitystoimistoja ja rakennuttajia. Tällä hetkellä tarjolla on yli 20 00 asuntoa. Sivuston ajantasaisuudesta huolehtivat kiinteistönvälittäjät.

Haluamaansa kohdetta voi etsiä erityisellä hakukoneella. Jos se ei tuota osumia, on mahdollista täyttää erityinen hakulomake johon merkitsee toiveensa ja ehtonsa; palvelu ilmoittaa sitten kahdesti viikossa, onko sopivia kohteita ilmaantunut. Erikoisuutena on mahdollisuus käyttää karttarajausta, jonka avulla voi valita vaikkapa yksittäisen kadun.

Monista tarjolla olevista asunnoista on nähtävissä myös pohjapiirustus ja valokuvia. Saadut tiedot voi lajitella haluamaansa järjestykseen esimerkiksi hinnan perusteella, ja ne on mahdollistaa tulostaa tai välittää edelleen vaikkapa asuntoa etsivälle tuttavalleen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja