Askarteluaddikti piristää kotia ja mieltä

Kanadalainen Wendy Russell on virallinen askarteluaddikti, joka on päättänyt antaa sisällään asuvan käsityökuningattaren elää ja kukoistaa.

Juontamassaan ohjelmassa Wendy toteuttaa helppoja käsitöitä arjen iloksi ja tuo samalla julki sanomaa, että käsityöt sopivat kaikenikäisille ja -näköisille.

Käsityöt ja tavaroiden uusiokäyttö ei ole enää vuosiin ollut pelkkä mummojen harrastus, vaan nuoret naiset ja miehetkin ovat löytäneet tämän ekologisen ja persoonallisen tavan sisustaa kotia tuunamalla vanhoja tavaroita tai käyttämällä niitä materiaalina luodakseen jotain ihan uutta. Wendy haluaa näyttää, että itse tekeminen hauska, helppo ja halpa tapa piristää kotia ja mieltä.

Pirtsakka Wendy on tuttu tv-kasvo. Ennen käsityöohjelmaansa nainen on työskennellyt television parissa niin näyttelijän, tuottajan, kirjoittajan kuin juontajankin roolissa.

Wendyn intohimo käsitöihin on poikinut hänelle muun muassa oman käsityöosuuden kanadalaisessa aamutelevisiossa. Lisäksi Wendyn on voinut nähdä vierailevana tähtenä useassa tv-sarjassa (muun muassa Tähtiportti ja 4400) ja valkokankaalla muun muassa hittikomediassa Juno.

Tulevissa jaksoissa Wendy paljastaa muun muassa huovutuksen salat, tuunaa rokkaavia t-paitoja, askartelee uniikkeja lahjoja perheelle ja ystäville, nikkaroi kauniita korurasioita ja neuvoo helpot vinkit ja niksit posliinimaalaukseen.

Luovuus hyppysissä AVAlla 2.6.2011 alkaen torstaisin klo 19

AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja