Asiantuntijoiden viisi vinkkiä parempaan seksiin

Asiantuntijat neuvovat, miten kasvat paremmaksi rakastajaksi ja piristät seksielämäänne.

Täydelliseksi rakastajaksi oppii tuskin kukaan, mutta asian tiimoilta itsensä sivistäminen kannattaa aina. Hyvä rakastaja on idearikas, valmis kokeilemaan uutta ja päästämään irti vanhasta, haluaa pitää yllä kipinää ja tunnetason sidettä seksikumppaneiden välillä. Hyvän rakastaja ei voikaan löytää yhtä hyvää tapaa, joka soveltuisi kaikkiin, vaan etsii yksilö- ja tilannekohtaisia ratkaisua. Oletko yrittänyt virkistää seksielämäänne näillä GALTimen haastattelemien asiantuntijoiden neuvoilla?

1. Helli herkkiä alueita

– Alueet polvien takana, kyynärtaipeessa, korvan takana ja sisäreidessä ovat herkkiä kohtia, joiden koskettaminen tuntuu hyvältä. Kokeile eri tyylisiä kosketustapoja: hellää hyväilyä ja suukottelua, kevyttä raapaisua ja kutittelua, neuvoo henkiparantaja ja seksologi Goddess Judicci.

Eroottinen kosketus jollekin muille alueille kuin suoraan genitaaleille saa aikaan koko vartalon kattavan jännitystilan ja herkentää.

2. Käytä muistiasi!

– Hyvällä rakastajalla on hyvä muisti, väittää AskMen.comin seksologi Hernando Chaves. Hän kertoo kohtaavansa usein potilaittensa kanssa ongelmatilanteita, kun nainen on kertonut miehelleen, mitä haluaisi, mutta mies on unohtanut tämän tiedon.

– Se, ettet muista, viestii siitä, ettet kunnioita, Chaves sanoo.

Jos sinulla todella on huono muisti, yritä kirjoittaa asioita ylös tai keksiä joku muistisääntö ne kuullessasi.

3. Pysähdy, katso, kuuntele.

– Käytä kaikkia aistejasi, Goddess Judicci neuvoo. Näillä hän tarkoittaa esimerkiksi maku-, kuulo-, näkö-, haju- ja tuntoaistia.

Kaikkein tärkein hyvän rakastajan ominaisuus on pystyä keskittymään nykyhetkeen aistiensa avulla ja päätellä näin, mitä kumppani on vailla.

4. Sivistä itseäsi

– Tarpeeksi moni ei sivistä itseään seksin saralla. Monet eivät lue kirjoja tai katsoja videoita aiheesta, mutta paremmaksi rakastajaksi kasvaminen vaatii aikaa ja energiaa, Chaves kertoo.

Älä kuitenkaan opiskele asioita yksin, vaan jaa kokemus kumppanisi kanssa. Astu ulos mukavuusalueeltasi ja kokeile ennakkoluulottomasti uutta. Hyvä huumori on opiskelevan paras työkalu!

5. Puhu ja ole avoin

Tie parempaan seksiin käy paremman keskustelukyvyn kautta. Ole avoin ja kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Moni pariskunta ei uskalla tutkia seksualisuuttaan, koska pelkää olevansa liian avoin toiselle. Jos tavoittelet parempia seksielämyksiä, on alastomuus muunkin kuin vartalonsa suhteen tärkeää.

Lisää apuja aiheesta:


AVA

Kuvat: Shutterstock

Lähde:GALTime

Lue myös:

    Uusimmat