Asiantuntija: Pitkistä hiuksista luopuminen on suuri päätös

Kuuluisa hiusstylisti Andy LeCompte tietää, että pitkistä hiuksista luopuminen on suuri päätös, joka vaatii kypsyttelyä.

Usein kuulee tarinoita epäonnistuneista lyhyistä hiusmalleista. Pitkien hiusten leikkaamista tulisikin harkita Hollywoodin kuuluisan hiusstylistin, Andy LeCompten mukaan huolella.

Julkkiskampaajan viimeisin pitkistä hiuksista luopunut asiakas on näyttelijä Ali Larter. Näyttelijätär oli miettinyt pitkään pitkistä hiuksistaan luopumista ja onkin nyt äärimmäisen tyytyväinen lopputulokseen.

– Pitkistä hiuksista luopuminen on monelle suuri päätös. Alillakin oli pitkät hiukset vuosia. Hän oli kuitenkin innoissaan muutoksesta, LeCompte kertoo.

Hiukset ovat monelle tärkeä osa persoonallisuutta. Siksi ajatukseen lyhyemmästä kuontalosta on hyvä totutella.

– Hänelle oli selvää, millaiset hiukset hän halusi, eikä hän ollut lainkaan epävarma. Ali rakastaa uusia hiuksiaan. Hän on innoissaan uuden mallin helppoudesta ja sen mukanaan tuomasta vapaudesta, LeCompte kertoo.

Kuuluisan hiusstylistin mukaan uusi lyhyempi hiustyyli sopii etenkin tuoreille äideille. LeCompten mukaan lyhyempi hiusmalli tuo parhaimmillaan mukanaan itsevarmuutta ja pakottaa naisen luopumaan piileskelemisestä omien hiustensa takana.

Andy LeCompte toimii useiden Hollywoodin eturiviin kuuluvien tähtien luottokampaajana.

MTV3/Helmi

Lähde: Femalefirst

Kuvat: Shutterstock/Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja