Mainos

Asiantuntija: Nyt on hyvä hetki löytää vuokra-asunto

Sekä joulu- että tammikuu ovat otollista aikaa vuokranhakijalle. Asiantuntija arvioi, että näinä kuukausina vuokranhakijalla on loistavat apajat löytää unelmiensa vuokrakohde.

Vuokraturvan hallituksen puheenjohtaja Timo Metsolan mukaan alkuvuosi on ollut vuokramarkkinoilla kiireistä aikaa, mutta syksyä kohden asuntojen kysyntä on hieman hidastunut. Vuokra-asunnon hakijan kulta-aika onkin miehen mukaan pian käsillä.

– Sydäntalvena on paras aika hakea vuokra-asuntoa, sillä silloin niistä on jopa ylitarjontaa, sillä moni ei halua muuttaa jouluna, Metsola sanoi Huomenta Suomen lähetyksessä.

Hän kuitenkin muistuttaa, että heti helmikuun jälkeen myös vuokramarkkinoilla vilkastuu ja pahin ruuhka on kesällä. Erityisesti pääkaupunkiseudulla on Metsolan mukaan huutava pula pienistä asunnoista, ja pääkaupunkiseudun korkeita vuokrahintoja määritteleekin kysynnän ja tarjonnan laki.

Katso koko Metsolan haastattelu asiasta ensimmäisenä uutisoineen MTV3 Uutisten jutusta: Asiantuntija: Vuokranhakijalla hyvä hetki löytää asunto

MTV3 / Jokakoti

Kuva: Lehtikuva

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.