Mainos

Asentokoulu: Seisoma-asennot

Helmessä esitellään erilaisia seksiasentoja. Tänään vuorossa seisoma-asennot!

Seisoma-asennot tapahtuvat joko kasvokkain tai takaapäin.

Takaapäin seisoma-asennoissa nainen joko nojaa seinään tai on enemmän tai vähemmän kumartuneena kun mies yhtyy naiseen takaapäin. Monet ihmiset kokevat tämän asennon hyvin kiihottavana.

Kasvokkain voi harrastaa seksiä niin, että mies seisoo kahdella jalalla ja nainen seisoo yhdellä jalalla ja kohottaa toisen jalkaansa kietoen sen miehen lantion ympärille. Tästä käytetään nimeä kolme jalanjäleä. Asento on melko miellyttävä ja vähän kuormittava.

Paljon energiaa kuluttava ja hyvää kuntoa vaativa on riippuyhdyntä-asento, jossa mies seisoo kahdella jalalla ja kannattelee koko kehollaan naista, joka on kietonut molemmat kätensä ja jalkansa miehen ympärille.

Eikä tässä vielä kaikki, sillä kaikista asennoista on lukuisia muunnoksia. On hyvä kokeilla mikä tuntuu itsestä miellyttävälle ja hyvälle. Tärkeää on, että jokainen pari löytää itselleen toimivat tavat harrastaa seksiä. Usein ihmiset löytävät pari-kolme itselleen toimivaa asentoa tavallisiin arkiseksihetkiin. Erityisiin herkkuhetkiin voidaan sitten käyttääkin jotakin eksoottisempaa asentoa.

Tärkeää on myös muista että eri päivinä tarvitsemme erilaista stimulaatiota virittäytymiseen. Joskus virittäytymisen eteen on tehtävä enemmän työtä ja joskus pikapanot syntyvät kuin itsestään. On hyvä jos parisuhteessa on tilaa sekä lähes hajuttomaan ja mauttomaan arkiseksiin, pikaisiin panoihin ruokatunnilla kuin viiden tähden gurmeeseksi-illallisiinkin.

Lue myös edelliset osat:
.


Kuva: Shuttertsock

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.