Arttu Harkin kassi:

- tuoretta tonnikalaa - munakoisoa - artisokan sydämiä - tuoretta korianteria- taloussuklaata- vihreää chiliä

Harri Syrjäsen ja Arttu Harkin menu:

Grillattua munakoisoa ja chili-suklaakastiketta

1 munakoiso 100 g tummaa suklaata 1 mieto chili 3 rkl vettä 1 dl punaviiniä

Kiehauta vesi ja punaviini. Lisää joukkoon suklaa sekä chili ja kiehuta 10 min.

Grillattua tonnikalaa ja ratatouillea

150 g tuoretta tonnikalaa pala munakoisoa 1 peruna 1 sipuli 1 prk artisokan sydämiä basilikaa 1 rkl tomaattipyrettä 5 rkl oliiviöljyä

Pilko ainekset kuutioiksi ja paista pannulla runsaassa oliiviöljyssä. Lisää basilika ja mausta suolalla sekä pippurilla.

Shasimi

100 g tonnikalaa 1/2 dl soijaa 1/2 chiliä tuoretta korianteria

Siivuta tonnikala. Sekoita soija, pilkottu chili ja korianteri.

Suklaakohokas

2 kananmunan valkuaista 100 g suklaata 1 rkl Cointreau-likööriä 3 rkl sokeria

Vatkaa valkuaiset vaahdoksi. Lisää sokeri, sulatettu suklaa ja Cointreau-likööri. Voitele kohokasvuoka voilla sekä täytä. Paista uunissa 220 c:ssa.

Lue myös:

    Uusimmat