Arnold Schwarzenegger 65 vuotta – kuvat yli 40 vuoden varrelta

Poliitikko, näyttelijä ja kehonrakentaja Arnold Schwarzenegger täytti 65 vuotta. Katso kuvat miehestä viimeisten 41 vuoden varrelta!

Poliitikko, näyttelijä ja kehonrakentaja Arnold Schwarzenegger täyttää 30. heinäkuuta 2012 täydet 65 vuotta. Lukuisten toimintaelokuvien tähti ja Kalifornian kuvernöörinä kautensa 2011 päättänyt poliitikko on vienyt monen sydämen. Kehonrakennusvuosistaan rautaiset raamit perinyt mies on ikääntynyt arvokkaasti: kertyneistä vuosista on ilmaantunut muistuttamaan harmaat haivenet kulmissa, mutta vaaleissa silmissä on säilynyt silti poikamainen pilke. Vuosina 1970–1975 kehonrakennuksen merkittävinsä arvonimeä kantanut Mr. Olympia kävi myös Helsingin keskustassa Stockmannin tavaratalossa esittelemässä vertaansa vailla olevaa vartaloaan.

Tämä mies on ollut monen naisen mieleen niin kehonrakennusvuosinaan kuin varttuneena vanhempanakin, eikä miesfaneistakaan ole puutetta, sillä usea muskeleita halajava on ripustanut vuosien varrella motivaatiokuvaksi seinälleen Arskan.

Näin kuluneet vuodet näkyvät – katso kuvagalleria!

Lue myös:


MTV3 Helmi

Kuvat: Lehtikuva, Splash News, Getty Images

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja