Armi Toivasen koira tekee näyttelijädebyyttinsä draamasarjassa

MTV3:n uudessa Hinnalla millä hyvänsä -sarjassa nähdään näyttelijä Armi Toivasen lisäksi hänen Varpu-koiransa.

Näyttelijä Armi Toivanen tähdittää maaliskuussa MTV3-kanavalla alkavaa uutta draamasarjaa Hinnalla millä hyvänsä.

Sarjan tapahtumat keskittyvät Toivasen roolihahmon Saran omistamaan Feel Good Inc. -yritykseen, sen työntekijöihin ja asiakkaisiin. Yrityksen toimintaperiaatteena on poistaa asiakkaidensa ongelmat ja tehdä heistä onnellisia – hinnalla millä hyvänsä.

– Sara on moniulotteinen hahmo, jossa on paljon näyteltävää. Roolihahmo sai minut kiinnostumaan sarjasta, Toivanen kuvailee.

Myös Toivasen toissakeväänä hankkima löytökoira Varpu on mukana sarjassa. Se esittää Saran niin ikään Varpu-nimistä koiraa, jonka hän hankki entisen miesystävänsä kanssa. 

– Tuottajan kanssa yhdessä mietimme, että käyttäisimme omaa koiraani kuvauksissa. Se oli ihan hauska idea. Päädyimme pitämään saman nimen, koska se on tottunut siihen. Ajattelin, että se on helpompaa, Toivanen kertoo.

Omistajan mukaan Varpu selvisi näyttelijädebyytistään kunnialla.

– Se on hirveän reipas, eikä yleensä pelkää mitään. Huomasin kyllä, että sitä vähän jännitti, mutta hyvin kaikki meni, Toivanen kehuu.

Hinnalla millä hyvänsä alkaa 2. maaliskuuta kello 21 MTV3-kanavalla.

Lisää aiheesta

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Olemme päivittäneet MTV Oy:n tietosuojakäytännön. Päivityksen yhteydessä Mediahub Oy:n tietosuojakäytäntö on yhdistetty osaksi MTV:n tietosuojakäytäntöjä. Lue lisätietoja tästä.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja