Arjen kekseliäät niksit: Hiertävätkö kengät? Laita deodoranttia!

Tiesitkö, että deodorantilla vältät kenkien ikävän hiertämisen ja vauvaöljyllä lähtevät maalitahrat seinästä.

Arjessa niksit ovat hyvä keino helpottaa pieniä askareita tai vaikkapa helpottaa hiertäviä kenkiä! Realsimple-sivusto listasi kekseliäitä niksejä.

Ruokailuvälinekotelo organisoi kylpyhuoneen

Keittiön vetolaatikossa ruokailuvälineiden säilytyksessä käytettävän muovisen ruokailuvälinekotelon toinen käyttötarkoitus löytyy kylpyhuoneesta. Siinä säilytät siististi pienet esineet, kuten pinsetit, pinnit ja meikkisiveltimet.

Lehtitelineestä pyyheteline

Kääri kylpypyyhkeet ja rantapyyhkeet rullalle ja aseta ne kätevästi pystyasentoon metalliseen tai puiseen lehtitelineeseen. Näin voit säilyttää pyyhkeitä kätevästi esimerkiksi saunahuoneessa tai uima-altaan reunalla, jotta ne ovat siellä valmiina seuraavan kerran kun satut pyyhettä tarvitsemaan.

Piilolinssikotelossa mausteet matkalle

Lähtiessäsi mökille, piknikille tai retkeilemään, kuljetat tarpeelliset mausteet kuten suolan ja pippurin mukanasi kätevästi tyhjässä ja pestyssä piilolinssikotelossa.

Vauvaöljy poistaa maalitahrat

Sivele vauvaöljyä ihollesi roiskuneille lateksimaalitahroille – näin saat maalitahrat irti ihostasi hellävaraisesti ja nopeasti .

Deodorantilla ehkäiset rakot

Uudet kengät tuppaavat usein hiertämään ikäväst, etenkin jos olet ilman sukkia. Jos ensi kesänä epäilet kenkiesi hiertävän, hiero hieman deodoranttia kohtaan jota epäilet kengän tulevan hankaamaan, voit välttyä ikäviltä ja kivuliailta hiertymiltä jaloissasi.

Deodorantti luo iholle suojaavan kerroksen, jonka avulla iho ei pääse hankautumaan rikki yhtä helposti kuin normaalisti.

Hoitoaine suojaa sheivatessa

Lähtiessäsi matkalle et mitä luultavimmin halua raahata reissuun mukaan kaikkia kosmetiikkaputeleitasi. Jätä siis ihokarvojen ajoon tarkoitettu vaahto suosiolla kotiin, ja käytä samaan tarkoitukseen hiusten hoitoainetta.

Lähde: Real Simple

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat