Me Naiset: Juontaja Sami Kuronen kertoo avoimesti parisuhteistaan: "Minulla meni hetken kaksi suhdetta päällekkäin"

Suosikkijuontaja Sami Kuronen kertoo Me Naiset -lehden haastattelussa seurustelleensa hetken aikaa kahden henkilön kanssa samaan aikaan.

Temptation Island -tosi-tv-ohjelmasta ja radiosta tuttu juontaja Sami Kuronen kertoo olevansa parisuhdeihminen. Tällä hetkellä sinkkuna oleva juontaja avautuu lehdelle menneistä suhteistaan.

Kuroselle on kertynyt elämänviisautta vuosien saatossa ja hän ei tekisi enää asioita samalla tavalla kuin joskus aiemmin. Mies kertoo olleensa vuosia sitten samaan aikaan kahden eri kumppanin kanssa.

– Seitsemän vuotta sitten minulla meni hetken kaksi suhdetta päällekkäin ennen kuin sain lopetettua edellisen. Se on asia, josta en todellakaan ole millään tavalla ylpeä. Silloin ei vain ollut kykyä ja rohkeutta hoitaa sitä asiaa oikein, Kuronen kertoo lehdelle.

Suosikkijuontaja kertoo pysähtyneensä virheiden äärelle ja ottaneensa opiksi mokailustaan. Vuosi sitten syksyllä Kuroselle tuli pysähdys. Taakka työssä ja henkilökohtaisessa elämässä oli liikaa.

– Olin kovaa vauhtia menossa kohti tiiliseinää ja jaksamisen kanssa todella rajoilla. Onneksi osasin painaa jarrua, Kuronen kertoo.

Miehen työlleen omistautuminen on ollut rasite parisuhteissa, mutta vuoden takainen pysähtyminen on muuttanut Kurosta parempaan.

– Olen ollut suhteissani haastava, ja tulen olemaan sitä varmasti jatkossakin. Mutta huomaan, että viimeisen vuoden aikana olen muuttunut.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja