Apu: Erika Vikman avoimena seksuaalisuudestaan: "Olen ihastunut sekä miehiin että naisiin"

8:19
Mitä Erika Vikman sanoo heille, jotka ärsyyntyvät Cicciolina-kappaleesta?

Erika Vikman kertoo ihastuneensa ihmisiin sukupuolesta tai iästä riippumatta ja toivovansa, ettei kukaan tukahduttaisi seksuaalisuuttaan, kertoo Apu.

Muusikko Erika Vikman, 27, kisaa Uuden Musiikin Kilpailussa paikasta Suomen euroviisuedustajana kappaleellaan Cicciolina. Vikmanin viisukappale kertoo italialaisesta pornotähti-poliitikko Cicciolinasta, joka tunnetaan muun muassa vuosien takaisista kohuesiintymisistään Italian parlamentissa. 

Vikman puhui avoimesti omasta seksuaalisuudestaan Apu-lehden haastattelussa. 

– Olen ihastunut sekä miehiin että naisiin. Se on jokaisen oikeus. Toki alaikäraja minulla on olemassa. Lähtökohtaisesti tunnen ehkä enemmän vetovoimaa miehiin, mutta enemmän se on kiinni ihmisestä kuin sukupuolesta, Vikman kertoo. 

Muusikko kertoo saaneensa myös naisilta paljon rakkaudellisia viestejä sekä toteaa, ettei hän pistäisi pahakseen, mikäli nainen lähestyisi häntä. 

Vikman kertoo myös toivovansa, ettei kenenkään tarvitsisi tukahduttaa omaa seksuaalisuuttaan. 

– Seksi ja seksuaalisuus kuuluvat kaikille, mutta jokaisella on myös oikeus koskemattomuuteen. Kauheita asioita tapahtuu koko ajan, ja silti naisen valloilleen päässyt seksuaalisuus demonisoidaan, Vikman pohtii. 

27-vuotias Vikman seurustelee 77-vuotiaan Dannyn kanssa. 

Lähde: Apu

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja