Applen uusien AirPods-kuulokkeiden julkaisu voi olla lähellä – uusille versioille Bluetooth-sertifiointi

Applen on odotettu esittelevän pian uuden version suosituiksi nousseista täyslangattomista AirPods-nappikuulokkeistaan. Nyt uudistettujen AirPodien julkaisu saattaa olla lähellä, sillä kuulokkeiden uudet versiot on sertifioitu.

Bluetooth-laitteiden tietokantaan ovat ilmestyneet uudet A2031- ja A2032-versionumeroita kantavat versiot AirPods-kuulokkeista, on muun muassa MySmartPrice-sivusto kertonut. Valitettavasti Bluetooth-tietokanta ei tarjoa mitään lisätietoa kuulokkeista uudemman Bluetooth 5.0 -version tuen lisäksi.

AirPods-kuulokkeisiin on odotettu seuraavaksi ensin vielä pienempää päivitystä ennen uuden kehittyneemmän version esittelyä rinnalle ensi vuonna. Mahdollisesti vielä tänä vuonna esiteltävien uusien AirPods-kuulokkeiden odotetaan sisältävän uuden sukupolven yhteyksistä vastaavan piirin ja tukevan sen voimin jatkuvaa Hei Siri -komennon tunnistusta ilman tarvetta koskea kuulokkeisiin.

Lisäksi AirPods-kuulokkeille on jo kerrottu olevan tulossa uusi langatonta latausta Applen AirPower-latausalustalla tukeva latauskotelo. Jo syksyllä 2017 esitellyn AirPowerin myyntiintulon ajankohta on kuitenkin toistaiseksi hämärän peitossa.

Merkittävämmin AirPods-kuulokkeet ovat uudistumassa joskus ensi vuoden aikana, kun Applen odotetaan esitteleevänkuulokkeista paremman ”pro-mallin” perusversion rinnalle. Teknisiä uudistuksia näissä olisivat raportoidusti vastamelutoiminto sekä parannettu vedenkestävyys. Lisäksi Applen on kerrottu pyrkivän kasvattamaan AirPods-kuulokkeiden toimintasädettä laitteesta, josta sisältöä toistetaan.

AirPods-nappikuulokkeiden lisäksi Applen on raportoitu aiemmin työstävän uusia suurempia on-ear-kuulokkeita omalla brändillään myytäväksi.

Lue myös

    Uusimmat

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja

    MTV Oy on osa Teliaa. Yrityskaupan myötä olemme päivittäneet tietosuojasivustomme ja tietosuojakäytännöt. Päivitetyt tietosuojakäytännöt astuvat voimaan 15.4.2020. Lue lisätietoja tästä.