Applen uusien AirPods-kuulokkeiden julkaisu voi olla lähellä – uusille versioille Bluetooth-sertifiointi

Applen on odotettu esittelevän pian uuden version suosituiksi nousseista täyslangattomista AirPods-nappikuulokkeistaan. Nyt uudistettujen AirPodien julkaisu saattaa olla lähellä, sillä kuulokkeiden uudet versiot on sertifioitu.

Bluetooth-laitteiden tietokantaan ovat ilmestyneet uudet A2031- ja A2032-versionumeroita kantavat versiot AirPods-kuulokkeista, on muun muassa MySmartPrice-sivusto kertonut. Valitettavasti Bluetooth-tietokanta ei tarjoa mitään lisätietoa kuulokkeista uudemman Bluetooth 5.0 -version tuen lisäksi.

AirPods-kuulokkeisiin on odotettu seuraavaksi ensin vielä pienempää päivitystä ennen uuden kehittyneemmän version esittelyä rinnalle ensi vuonna. Mahdollisesti vielä tänä vuonna esiteltävien uusien AirPods-kuulokkeiden odotetaan sisältävän uuden sukupolven yhteyksistä vastaavan piirin ja tukevan sen voimin jatkuvaa Hei Siri -komennon tunnistusta ilman tarvetta koskea kuulokkeisiin.

Lisäksi AirPods-kuulokkeille on jo kerrottu olevan tulossa uusi langatonta latausta Applen AirPower-latausalustalla tukeva latauskotelo. Jo syksyllä 2017 esitellyn AirPowerin myyntiintulon ajankohta on kuitenkin toistaiseksi hämärän peitossa.

Merkittävämmin AirPods-kuulokkeet ovat uudistumassa joskus ensi vuoden aikana, kun Applen odotetaan esitteleevänkuulokkeista paremman ”pro-mallin” perusversion rinnalle. Teknisiä uudistuksia näissä olisivat raportoidusti vastamelutoiminto sekä parannettu vedenkestävyys. Lisäksi Applen on kerrottu pyrkivän kasvattamaan AirPods-kuulokkeiden toimintasädettä laitteesta, josta sisältöä toistetaan.

AirPods-nappikuulokkeiden lisäksi Applen on raportoitu aiemmin työstävän uusia suurempia on-ear-kuulokkeita omalla brändillään myytäväksi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja