Mainos

APPELSIINIKIRJOLOHI

Toimittaja Pirkko Arstila

Kirjolohifilee
1 appelsiinin mehu
suolaa
kalamaustetta
pizzamaustetta
basilikaa
1-2 tomaattia
1 sipuli

Purista appelsiinimehu kalan päälle. Anna hetken marinoitua. Kuullota sipulisilppu kevyesti. Aseta kala uunivuokaan, kaada mukaan myös appelsiinin mehu.

Mausta basilikalla, suolalla ja pizzamausteella. Levitä sipulisilppu päälle tomaattiviipaleiden kanssa. Paista 180 asteessa n.puoli tuntia. Tarjoile kurkumariisin tai perunoiden kera.

Mainos

Lisää aiheesta
    Mainos

    Suosituimmat videot

    Mainos

    Uusimmat

    Mainos
    Mainos
     

    Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.