Anu Harkille Vuoden 2011 Käsityöteko -palkinto

Koton äiti ja Suomen tunnetuin käsityötaituri Anu Harkki on palkittu Vuoden 2011 Käsityöteko -palkinnolla, koska hän innostaa ihmisiä kotoiluun ja käsillä tekemiseen.

Toimittaja, tuottaja Anu Harkki sai Vuoden 2011 Käsityöteko -palkinnon Seinäjoen valtakunnallisilla Käsityömessuilla perjantaina.

Vuoden Käsityöteko -palkinto jaettiin tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Vuoden Käsityöteko -valinnalla Seinäjoen Käsityömessut haluaa palkita henkilön tai yhteisön, joka edistää tavoitteellisesti käsityöalaa ja onnistuu tekemään käsillä tekemisestä kiinnostavan ja houkuttelevan ammatin tai harrastuksen.

Valintaraadin perustelut:

Valintaraadin perusteluissa kiitellään muun muassa Anun kykyä innostaa ihmisiä kokeilemaan ja kokemaan onnistumisen iloa.

– Anu Harkki innostaa työssään toimittajana ihmisiä kotoiluun ja käsillä tekemiseen. Hänen ohjelmissaan ja Kotoliving-sivustollaan käsillä tekeminen on hauskaa ja helppoa: kaikenlaista voi kokeilla, ja tekemisestään voi kokea onnistumisen iloa. Anu Harkin kotoilu edustaa modernia kestävää kehitystä. Käsityömateriaaleiksi käyvät yhtä hyvin isoäidin vanhat pitsiliinat, edulliset kirppislöydöt kuin viimeisimmät lankauutuudet. Tämä sallivuus tuo käsillä tekemisen kaikille mahdolliseksi, jokaisen omien mieltymysten ja taloudellisten raamien mukaan, kuuluvat valintaraadin perustelut.

Valintaraatiin kuuluivat Raimo Pollari Etelä-Pohjanmaan Messut Oy:stä, Kaija Uola Etelä-Pohjanmaan käsi- ja taideteollisuus ry:stä ja Iina Åman viestintätoimisto Tenhosta.

Koti-osio toivottaa onnea taitavalle Anulle!

(MTV3)

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja