Mainos

Antti-Jussi hämmentää erikoisella farmiviikon jälkeisellä kuviollaan – tapailee Elinaa ja pitää Petran varalla

1:29

Maajussi-Antti-Jussi paljastaa vahingossa, että kaksi morsianehdokasta ovat vielä mukana hänen elämässään.

VIDEO: Maajussi-Antti-Jussi kertoo kahden morsianehdokkaan

Maajussille morsian -ohjelman farmiviikot ovat kaukana takana päin ja maajussien on aika muistella sitä, mistä kaikki oikein alkoi. Nelikko kokoontuu juontaja Vappu Pimiän johdolla Naantaliin muistelemaan menneitä ja kertomaan, mitä miehille kuuluu nyt. 

Maajussi-Antti-Jussi päätyi valitsemaan farmiviikkojen päätteeksi morsianehdokkaistaan Elinan. Näin ollen Petra ja Kia jäivät ilman puolisoa farmiviikkojen päätteeksi.  

Vappu tiukkaa mieheltä, mitä sen jälkeen tilalla tapahtui, kun juontaja kaasutti sieltä tiehensä valintojen jälkeen. 

– Olin juu ihastunut. Ja siinä kävi silleen, että se prosessi tavallaan otti sen verran koville, että meikäläinen otti vähän lukua siihen, mies kertoo. 

– Tavallaan meillä oli tunteita toisiamme toisiamme kohtaan. Mutta voi olla, että minä olin ihastuneempi Elinaan kuin Elina minuun. Tai näin minun mielipiteeni siis. Ehkä siinä oli se, ettei siinä tullut ikinä semmoista poltetta, että on pakko lähettää tekstiviestiä tai soittaa koko ajan. 

Vappu toteaa painokkaasti, että sellainen tunne on tultava uuden suhteen alkuvaiheessa ja muut maajussit myötäilevät juontajan mielipidettä. 

Juontaja tiedustelee myös Antti-Jussilta onko hän nähnyt Elinaa lainkaan kesän aikana tai ollut tämän kanssa tekemisissä. 

– Elina kävi meillä, sovittiin tapaaminen ja siinä juteltiin vähän silleen, että molemmat tavallaan ihmeteltiin sitä, että miksei oo sitä poltetta. Ja sen jälkeen ollaan viestitelty silloin tällöin ja lähinnä vitsailtu, harrastettu sitä vitsipuolta mikä sujuu meillä. 

Antti-Jussi kuitenkin myöntää, ettei toivoa ole heitetty vielä hukkaan. Hän on aikeissa suunnata tapaamaan Elinaa Hämeenlinnaan. Mies paljastaa vahingossa myös toisen suunnitelmansa, kun hänellä menee morsianehdokkaiden nimet ikävästi sekaisin. 

– Petra osasikin olla vähän sellainen kinkkinen tapaus, mies lipsauttaa tarkoittaessaan Elinaa. 

Mies paljastaa, että sekä Elina että Petra ovat vielä jollain tavalla mukana hänen elämässään. Hän kertoo haluavansa selvittää, voisiko jutusta Elinan kanssa kuitenkin tulla jotain. Jos Elinan kanssa juttu ei lähde toimimaan, hän aikoo selvittää kelpaisiko vielä Petralle. 

Maajussille morsian maanantaisin MTV3-kanavalla klo 20!

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja