Anni Uusivirta haluaa yhdistää yksiön palatsiin Kotia kohti -ohjelmassa – kuinka käy?

Subin suositun Viidakon tähtöset -sarjan ensimmäisen kauden voittaja Anni Uusivirta etsii omaa kotia Kotia kohti -ohjelman toisessa jaksossa. Annin kodissa pitää olla glamouria ja ylellisyyttä, mutta pienellä budjetilla – miten tämä onnistuu? Mitä muita vaatimuksia naisella on ensimmäiselle omalle kodilleen?

Subin Viidakon tähtöset -kisailun ensimmäisen kauden voittaja, mallina ja juontajana työskentelevä Anni Uusivirta hankkii AVAn Kotia kohti -ohjelmassa ensimmäisen oman kotinsa. Vuonna 2012 Abu Dhabista Arabiemiraateista takaisin Suomeen muuttanut nainen on perustanut väliaikaisen tukikohdan ja pesän äitinsä sohvalle, mutta nyt hän haluaa päästä "maalta keskustaan", mahdollisimman lähelle Helsingin ydintä.

– On aika hankkia oma ensimmäinen pieni asunto Helsingistä, Anni toteaa tomerasti.

Hänelle koti merkitsee paikkaa, jossa viihtyy ja on hyvä olla.

– Kotiin on aina ihana palata, nainen miettii.

Kotia kohti -ohjelman kiinteistönvälittäjä Mira Kasslin uskoo, että asunnonhakijan eli Annin on budjetillaan ja toivomallaan sijainnilla tyydyttävä 27–32 neliön suuruiseen asuntoon.

– Pieneltä vaikuttaa, mutta jostain on aloitettava, Anni pohtii.

Sisustussuunnittelija Tea-Mariia Pyykönen ehdottaa Annin maun tuntien, että tulevan kodin sisustuksessa haettaisiin ylellisen hotellihuoneen tunnelmaa.

– Ei tehdä pienuudesta ongelmaa, vaan plussa! Pyykönen hehkuttaa.

Annin kodin pitää siis olla Helsingin kantakaupungissa ja edustaa sisustustyyliltään nuorekasta glamouria. Miten Annin budjetilla saadaan luksustunnelmaa, avaruutta, glamouria ja tuulahdus naisen sydäntä lähellä olevia kaukomaita, mutta pienillä neliöillä?

Katso Kotia kohti -sarjan toinen jakso! Jakson aikana selviää myös, mitä lunastusoikeus asuntoon tarkoittaa – entä tuleeko siitä ongelma, kun Anni päätyy ostopuuhiin?

Kotia kohti AVAlla maanantaisin klo 21


AVA / Jenni Junkala

Kuvat: AVA

Lue myös:

    Uusimmat