Anni Grönberg, 22, on Rantabaarin uusi tähti – näyttelijälupaus opiskelee Skotlannissa

7:38
Katso mitä kaikkea on luvassa Rantabaarin 3. kaudella!

Rantabaarin kolmannella kaudella näyttelijäkaartiin liittyy Skotlannissa opintojaan tekevä Anni Grönberg.

C More -alkuperäissarja Rantabaari saa tänä syksynä jatkoa kolmannen tuotantokauden jaksoin. Kolmannella kaudella nähdään liuta uusia tähtiä. Sarjan näyttelijäkaartiin hyppää pian katsojia lumoavalla olemuksellaan valloittava kaunotar 22-vuotias Anni Grönberg.

Tuleva tv-tähti kertoo opiskelevansa ulkomailla.  

– Skotlannissa opiskelen näyttelemistä. Sen lisäksi myös ohjaamista ja käsikirjoittamista. Tarkoitus olisi valmistua 2022. Lähden syyskuussa takaisin Skotlantiin, Grönberg kertoo.

Ulkomailla opiskeleva Grönberg ei kuitenkaan haaveile kansainvälisestä näyttelijänurasta. Hän aikoo tehdä töitä Suomessa jatkossa.

– On tullut sellainen olo, että haluan palata Suomeen. Saattaa olla, että lähden suoraan opiskelemaan toista alaa. Kiinnostaa tosi moni asia.

Rantabaari-sarjan kuvausten myötä, Grönberg on saanut näyttelijäkollegoista kivan kaveriyhteisön myös työajan ulkopuolelle.

– Meistä on tullut ihan mielettömän läheisiä. Kyllä Rantabaarilaisista on saanut todella tiiviin ja ihanan porukan.

Odotettu Rantabaarin uutuuskausi nähdään yksinoikeudella C Moressa neljän jakson viikkotahdilla 14.9. alkaen. Uudella kaudella villiin kesänviettoon astelee mukaan uusia, pakkaa sekoittavia hahmoja ja suhdekuviot menevät entistä enemmän solmuun.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja