Anna Puu julkaisi kuvan kasvavasta vauvavatsastaan ja kertoi liikuntaharrastuksistaan – yksi aktiviteetti jakaa mielipiteitä

2:43
Anna Puulta yllättävä kommentti Emma Gaalassa MTV Uutisille – katso hyväntuulinen haastattelu!

Laulaja Anna Puu kertoo Instagramissa raskauskuulumisiaan muun muassa liikuntaharrastustensa osalta. Avantouinti herätti vilkasta keskustelua kuvan kommenttikentässä.

Toista lastaan odottava laulaja Anna Puu julkaisi Instagram-tilillään sunnuntaina raskauskuulumisiaan. Laulaja julkaisi kirjoituksen yhteydessä myös kuvan kasvavasta vauvavatsastaan.

Hän kertoo kirjoituksessaan, että ensimmäisestä raskaudesta toinen poikkeaa merkittävästi siltä osin, ettei keikkailu ole nyt koronatilanteen takia mahdollista.

– Tykkään tästä ajasta enemmän kuin mitä osasin odottaa. Viime kertaa toki varjostaa muisto epämukavuuden tunteesta, kun keikkailin tässä tilassa ja painin artistiminän ja siviiliminän kanssa. No, nyt sitä mahdollisuutta ei edes olisi, joten saan ihan rauhassa pyöriä omassa kuplassani, Puu kirjoittaa.

Hän kertoo kirjoituksessaan kärsineensä alkuraskauden aikana pahoinvoinnista. Pahoinvoinnin hellitettyä hän on nauttinut harrastuksistaan.

– Liikunta on ollut alun pahoinvointiviikkojen jälkeen pelastus! Käyn jumppaamassa pari kertaa viikossa. Joulun aikaan sovittiin Maria Veitolan kanssa, että aletaan käydä kerran viikossa avannossa, ja hyvin ollaan saatu pidettyä siitä kiinni. Padelin aloitin syksyllä, ja ensi kuussa tunnit taas jatkuu. Saas nähdä, kuinka ketterästi pystyn vielä juoksemaan pallon perässä! Onneks kohta alkaa myös joogatunnit, laulaja listaa lukuisia liikuntaharrastuksiaan.

– Rehellisyyden nimissä ja kaiken vastapainoksi oon myös makoillut paljon sohvalla ja tapittanut sarjoja, hän kuitenkin tunnustaa heti perään.

– Niin ja oon ollut myös studiolla tekemässä vähän leffamusaa ja kirjottanut uusia biisejä. Että kyllä se tuleva levykin sieltä sitten joskus pullahtaa, mutta hoidetaan tää yks pulla ekaksi!

Etenkin yksi artistin harrastuksista herätti kuvan kommenttikentässä keskustelua seuraajien keskuudessa.

– Kätilön ohje "Älä mene enää avantoon. Lämmön vaihtelu liian suuri. Vaikuttaa istukan verenkiertoon.". Näin neuvoi mun tytärtä syksyllä kätilö, kun ui vielä saunasta joessa. Luulisi et pätee avantouintiin myös, eräs kommentti kuului.

– Kiitos infosta. Yritin etsiä tietoa avannosta, mutta kokemuksia oli yhtä monta kuin kirjoittajia. Ajattelin, että kun tuntuu hyvältä niin sit ei haittaa. Mut höh, jos tosiaan on et istukan verenkierto kärsii, artisti vastasi tähän.

Myös muut seuraajat olivat saaneet toisenlaisia ohjeita.

– Perinatogian lääkäriltä kysyin voiko käydä avannossa. Sanoi, että jos on ennenkin harrastanut, niin ei estettä, toinen seuraaja puolestaan kirjoitti.

– "Raskausalan" erikoislääkäri antoi mulle ainakin luvan. Mutta varmuuden vuoksi pulahdan vaan, kolmas kertoi.

– En minäkään siellä hirveesti yli minuuttia ole oleskellut. Sydänkin pysyy vakaana, kun saan rauhallisella hengityksellä tasattua pulssin heti alkuunsa, Anna Puu vastasi.

– Oon järkeillyt sen niin, että jos se tuntuu hyvältä (ei supistele tms.), niin on ok. Sama kuin mitä liikunnankin kanssa. Tosin en oo yhtä pitkällä kuin sinä, enkä ajatellut enää viimeisellä kolmanneksella mennä avantoon, hän vastasi vielä erään seuraajan kommenttiin, joka kertoi niin ikään haaveilleensa avantouinnista raskauden aikana.

Anna Puulla on vuonna 2010 syntynyt tytär aiemmasta avioliitostaan. Tuleva pienokainen on laulajan ja tämän tuottajapuolison Jukka Immosen ensimmäinen yhteinen lapsi. Pari julkisti iloiset perheuutiset joulukuussa. Laskettu aika on kevään aikana.

Puu kertoi vuosi sitten Yökylässä Maria Veitola -ohjelmassa siitä, miten hänen ja Immosen työystävyys syveni rakkaudeksi. Hän on tehnyt Immosen kanssa töitä uransa alusta asti. Rakkaus roihahti vuosia sitten, kun kumpikin kumpikaan ei seurustellut.

– On hassua ja ihan käsittämätöntä, miten yhtäkkiä kelkka kääntyy. Tilanne oli suotuisa, Puu kertoi ohjelmassa. 

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja