Mainos

Anna-lehdessä iloitaan Audi-kohusta

Anna-lehden erikoisnumero, jossa Audin myyntijohtaja Esko Kiesi puhuu naisista ja parisuhteesta, on nostanut kohua niin kahvipöydissä kuin Kiesin työnantajan, VV-auton, sisällä.

Anna-lehdessä ollaan kohusta yllättyneitä - mutta positiivisella tavalla. Lehden päätoimittaja Emma Koivula lähes hykertelee artikkelin herättämästä voimakkaasta keskustelusta.

- Kyllä tässä alkaa nähdä hyviäkin puolia, kun kohu vaan yltyy ja palstatilaa tulee lisää. Tässä on hyviä aiheita tasa-arvokeskustelulle, kun ollaan paljastettu mitä johtavassa asemassa olevan miehen päässä liikkuu. Naiset haluavat usein päästä miesten pään sisälle. Nyt saatiin irti enemmän kuin arvattiinkaan.

Koivula myöntää olevansa tyytyväinen Kiesin haastattelun herättämään kohuun. Tosin negatiivistakin palautetta on sadellut.

- Paljon on tullut kommenttia siitä, miten Anna-lehti voi ajaa tällaista asiaa. Olen vastannut, että Anna on aina naisen asialla, ja tämä asia täytyisi nähdä niin, että tuuletetaan nurkkia ja avataan miehisen ajattelun maailmaa.

Hyvät sitaatit poimitaan

Vaikka erikoisnumeroa ei ollut tarkoitettu yleiseen jakeluun vaan ainoastaan media- ja mainosväelle, arvasi päätoimittaja Koivula artikkelin nostavan mielipiteitä.

- Kyllähän hyvät sitaatit poimitaan aina. Vaikka kuinka pienessä piirissä kirjoitetaan jotain tarpeeksi mehukasta, se alkaa elää omaa elämäänsä. Tarkoitus olikin hakea kohua, tosin vähän pienimuotoisempaa, mutta aina sitä yllättyy miten paljon sitä tuli.

Koivula kuitenkin korostaa, että missään nimessä tarkoitus ei ollut ajaa Esko Kiesiä pussiin.

- Kyllä ihmiset tietävät, mikä "Mies puhuu naisesta" -sarjan juju on, mutta yllätyksenä tuli se, miten suorapuheinen Kiesi oli.

Koivula kertoo, että muutamat Annan lukijat ovat närkästyneet artikkelista niin, että ovat perumassa tilaustaan. Hän painottaa uskovansa kuitenkin, että tilaajia saadaan myös lisää.

Erikoisnumero on markkinointitempaus, jonka haastateltavat valikoituivat mediamarkkinoinnin yhteistyökumppaneista ja mainos- ja mediatoimistojen porukoita. Koivula pitää Kiesin valintaa edelleen hyvänä.

- He ovat hakeneet räväköitä persoonia, eikä etukäteen voi tietää, mitä kukakin tulee sanomaan. Uskon, että Kiesin valinnasta seuraa Anna-lehdelle hyvää. Suomessa on mielipiteen vapaus, ja mielestäni on hyvä, että Anna-lehden alla kerrotaan, mitä miehet ajattelevat.

(MTV3)

Lue myös:

Katso Marjo Lehikoisen juttu MTV3 Katsomosta (Seitsemän uutiset 2.9.2009):

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.