Anitra Ahtolan elämä meni täysin uusiksi – vakava onnettomuus sattui tv-kuvausten päätteeksi: "Tuli totaalipysähdys"

Anitra Ahtolan elämä meni täysin uusiksi - vakava onnettomuus sattui tv-kuvausten päätteeksi: "Totaalipysähdys" 3:53
Anitra Ahtola kertoo videohaastattelussa, miten vakava onnettomuus sattui, ja mitä siitä seurasi.

Anitra Ahtola on yksi uutuusohjelma The Real Housewives Suomi -ohjelman viidesta päätähdestä. Hän kertoo MTV Uutisille, miten vakava loukkaantuminen viimeisenä kuvauspäivänä muutti arjen täydellisesti.

Tanssikouluyrittäjä Anitra Ahtola poseerasi 30. tammikuuta tottuneesti korkeakorkoisissa saapikkaissa The Real Housewives Suomi -ohjelman lehdistötilaisuudessa, mutta oikeaa jalkaansa hän ontui edelleen.

Ahtola liukastui kohtalokkaasti neljä kuukautta sitten kotinsa eteisen liukkaalla kivilattialla ja kaatui oikean jalkansa päälle niin, että hamstringit, eli takareiden lihakset, irtosivat pakarasta. 

– Kaaduin ja liukastuin tosi tosi pahasti - niinkin pahasti, että kaikki jänteet lähtivät pakarasta irti, ja siitä seurasi iso leikkaus, Ahtola kertoo MTV Uutisten videohaastattelussa.

Jalkaleikkaus oli seuraavalla viikolla, jonka jälkeen Ahtola päätyi lähes kahdeksi kuukaudeksi vuodepotilaaksi, sillä istuminenkin oli viikkokausia kiellettyä.

– Söinkin monta viikkoa joko maaten tai seisten, ja sohvalle oli tehty peti, Ahtola kertoo.

Toipuminen kestää jopa vuoden

Rakas tanssiharrastus ja -opetus jäivät tauolle, ja elämä muuttui kertalaakista. Toipumisprosessi kestää puolesta vuodesta jopa vuoteen.

– Siinä tuli sellainen totaalipysähdys, ja tämä on ollut aikamoinen henkinen harjoitus, Ahtola sanoo.

Meditaatiota olen tehnyt enemmän kuin koskaan, koska se oli jotenkin niin epätodellista, että sinulta viedään kyky liikkua. Kun olet muuten täysin terve, mutta et pääse liikkumaan.

Ahtola aloittaa aamut meditoimalla ja käy paljon myös energiahoidoissa.

– Sieltä olen saanut paljon apuja.

Ahtola on kuntouttanut jalkaa ahkerasti kuntosalilla ja vesijumpassa.

Liike on lääke. Jotain pitää alkaa heti tekemään, kun tällainen onnettomuus sattuu. Ja tavoite on, että huhtikuussa minä taas tanssin.

Onnettomuus sattui juuri, kun The Real Housewives -ohjelman kuvaukset olivat päättymässä. Onnettomuuden sattuessa hän oli matkalla viimeisen kuvauspäivän kuvauksiin. 

Ohjelma alkaa Nelosella 14. helmikuuta. 

Maailman suositun ohjelmaformaatin suomalaisversiossa nähdään Ahtolan lisäksi Linda Jakobsson, Marjo Toskala, Satu Väkiparta ja Salatut elämät  -sarjastakin tuttu Mia Ehrnrooth.

Katso yllä olevalta videolta Anitran kertomus onnettomuushetken tapahtumista.

Lue myös:

    Uusimmat