Anitra Ahtola loukkasi itsensä pahasti – joutui leikkaukseen

Tanssikoulua pyörittävä Anitra Ahtola kaatui pahasti.

Yrittäjä ja tanssinopettaja Anitra Ahtola kertoo Instagramissa kaatuneensa pahasti. Hän kertoo, että kaatumisesta seurasi takareiden täydellinen repeämä. Vamman seurauksena Ahtola joutui leikkaukseen, joka hänen mukaansa onnistui hyvin.

– Takana on nyt kaksi viikkoa lepäämistä. Tilanne tuntuu ristiriitaiselta. Olen tottunut menemään, liikkumaan, sekä tanssimaan erittäin aktiivisesti, ja nyt tullut totaalinen stoppi tuntuu epätodelliselta, Ahtola kirjoittaa postauksessaan.

Näet postauksen tästä!

Samalla hän kertoo, että tarkoituksena oli lähteä Los Angelesiin, mutta joutui peruuttamaan odotetun matkansa. Ahtola kuitenkin kirjoittaa, että hän on löytänyt tilanteesta positiivisiakin puolia hektisen ja stressaavankin elämän keskellä.

– Olen tehnyt jatkuvalla sykkeellä töitä, mennyt suuntaan tai toiseen ja pyrkinyt tekemään aikaa aina kaikille. Nyt hetki lepoa ja pian jalka on parempi kuin koskaan.

Postauksensa loppuun Ahtola kiittää kaikkia tsemppiviesteistä ja erityiskiitoksensa hän lähettää lääkäreille ja hoitajille.

Lue myös:

    Uusimmat